Cu ce se ocupă Cristi Șerb, primul câștigător de la Chefi la Cuțite. În ce a investit premiul

 Sutiu Theodora
.

Fanii emisiunii Chefi la cuțite și-l amintesc cu siguranță pe Cristi Șerb, tânărul care a luat marele premiu în primul sezon al emisiunii culinare la Antena 1. Bucătarul a făcut parte din echipa Argintie a lui Sorin Bontea și a câștigat 30.000 de euro, în anul 2016 pe care a ales să îi investească și în felul asta a ajuns să își trăiască visul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Înainte să ajungă concurent la Chefi la Cuțite, Cristi Șerb a avut parte de mult noroc din punct de vedere financiar, care nu l-a părăsit nici în timpul competiției. Tânărul avea să câștige atunci 2 miliarde de lei la „păcănele', bani pe care l-au ajutat să își cumpere o casă. Așa că, după competiție, banii din marele premiu a decis să îi investească în cea mai mare pasiune a lui, bucătăria.

cristi-1-1cristi-1-1

Cu ce se ocupă Cristi Șerb, primul câștigător de la Chefi la Cuțite

Atunci când a câștigat Chefi la Cuțite, Cristi Șerb avea doar 22 de ani. Acum, la cinci ani de la câștigarea marelui premiu, tânărul este bucătar și coproprietar al unui restaurant aflat în centrul Capitalei.

De asemenea, el este chef la Energiea, un alt local din Capitală, și coordonator al Business Park Iride. Dacă pe plan profesional, viața lui s-a schimbat, din punct de vedere fizic, el arată la fel.

Ce a însemnat experiența Chefi la cuțite pentru tânărul bucătar

În 2016, după ce Gina Pistol avea să anunțe pe toată lumea că este primul câștigător al emisiunii culinare de la Antena 1, Cristi declara că este foarte fericit pentru că în concurs au avut adversari foarte puternici.

„Am câștigat eu pentru că am fost cel mai bun din competiție. A fost greu, în concurs au fost bucătari buni, cu experiență și multă imaginație. Poate că eu am avut în plus dorința de a-mi depăși zi după zi nivelul.

Sunt un om care se întreabă la finalul fiecărei zile ce a învățat în plus față de ziua de ieri. Îmi place să experimentez, să ascult părerile celorlalți, să culeg ce e mai bun de la cei de lângă mine, sunt genul de om care este atent la greșelile celorlalți pentru a învăța din ele.

Mă simt stăpân pe mine, îmi respect foarte mult cheful și când sunt pus să coordonez simt că mă transform într-un comandant de unitate militară.', declara atunci Cristi Șerb.

Jurații de la Chefi la Cuțite l-au inspirat să fie mai bun

Tot atunci, Cristi Șerb mărturisea că fost inspirat de jurații emisiunii, iar pasiunea lui este, în continuare, bucătăria.

„Pe parcursul emisiunii simt că am evoluat foarte mult. Am avut ca inspirație stilul chefilor și încă de la început mi-am spus că indiferent de ce se va întâmpla în concurs, important e să învăț ceva de la ei, să profit de această ocazie și să rămân cu câte ceva de la fiecare dintre ei', mai spunea el.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton