Cu ce se ocupă Costi Ioniță după Survivor. Și-a luat fanii prin surprindere

 Oana Pantazi
.

E greu de crezut cu ce se ocupă Costi Ioniță după ce s-a întors de la Survivor, însă fanii artistului au văzut cu propriii ochi că artistul nu glumește atunci când vine vorba despre un stil de viață sănătos, stil pe care l-a îmbrățișat pe deplin de niște ani buni.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cu ce se ocupă Costi Ioniță după ce s-a întors de la Survivor. Cântăreț, compozitor de succes și producător muzical. Costi Ioniță se bucură de o carieră spectaculoasă, fiind un excelent descoperitor de talente, iar colaborările cu artiști internaționli l-au urcat în topurile muzicale din toată lumea. Trăiește pe deplin visul american, dar și pe cel… românesc, cariera sa fiind una de invidiat. De câțiva ani însă, artistul a îmbrățișat un stil de viață diferit și este în formă maximă. Una dintre deciziile importante care, spune el, i-a dus numai beneficii a fost aceea de a renunța la carne.

414761414761

Cu ce se ocupă Costi Ioniță după Survivor

Pentru el, experiența Survivor a fost una inedită, însă nu foamea a fost cea care i-a venit de hac în Republica Dominicană… Asta deoarece artistul are un stil de viață extrem de cumpătat, fiind vegetarian de aproape 10 ani de zile și vegan de doi ani. A slăbit foarte mult după doar un an și și-a recăpătat energia.

„Sunt vegan. Dacă aș prinde un pește, aș face troc, l-aș da la schimb pe o nucă de cocos. Sunt vegan de 2 ani de zile și vegetarian de 9 ani, n-am mai pus carne în gură. Dacă nu făceam chestia asta nu știu dacă mai ajungeam aici.

Am avut o problemă de sănătate și un doctor chirurg de la noi din țară mi-a zis nu mai mânca carne dacă vrei să te refaci și asta a fost pentru mine un semn, spunea Costi Ioniță în emisiunea „Chefi la cuțite.

Citește și: Ce nu s-a văzut la televizor, la Survivor. Costi Ioniță a povestit cum și ce a mâncat în junglă

Citește și: Daniel Pavel de la Survivor s-a despărțit de iubita lui: „Nu mai formăm o pereche”

Citește și: Cum gestionează Ștefania și Speak momentele tensionate în relație

Citește și: Cezara Dafinescu, mărturisiri suprinzătoare la 73 de ani

După ce s-a întors de la Survivor, Costi Ioniță a decis că e timpul să ducă pasiunea pentru hrana sănătoasă la un nivel superior, așa că s-a apucat de cultivat roșii în grădina din spatele casei. Artistul le-a arătat fanilor săi de pe TikTok, recent, cum cultivă el roșii în grădina din spatele casei sale. Astfel, beneficiază de hrană sănătoasă, fără chimicale.

„Sunt cu totul alt om”

Artistul a mărturisit că a făcut această alegere după ce s-a confruntat cu probleme grave de sănătate și medicii i-au recomandat să-și schimbe modul de viață.

A fost o alegere care nu a ținut doar de alimentație, ci și de schimbarea modului de gândire. Sunt cu totul alt om. Este normal că atunci când nu mai mănânci carne, să slăbești. Prefer să fiu mai slab și sănătos, decât gras și bolnav. Multă lume are impresia că a fi vegetarian sau a spune că ești vegetarian sau a vorbi despre o schimbare majoră în viață, este doar o fiță. Și poate pentru unii este așa. Însă mie mi-a schimbat viață total, sunt energic, sunt sănătos. Așa am ales eu să trăiesc', spunea Costi Ioniță în urmă cu câțiva ani.

Mai mult, artistul a reușit să-și convingă și mama să îmbrățișeze acest nou stil de viață, care, spune el, are multe beneficii.

„Mama are 77 de ani, și ea este vegană (…) Și-a prelungit viața renunțând la carne. Mortăciunile aduc în tine moarte. Ea a înțeles acest lucru, mulți oameni nu înțeleg asta. Merg pe alte principii, strict chimice. Omul nu trebuie să se hrănească doar cu mâncare, pentru ale trupului, ci și pentru ale sufletului, a mai declarat Costi Ioniță.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton