Cu ce se ocupă cei trei copii ai lui Cristi Borcea din căsătoria cu Mihaela Borcea. Patrick, Angelo și Melissa le calcă pe urme părinților

 Dumitrache Laura
.

Cu ce se ocupă cei trei copii ai lui Cristi Borcea, din căsătoria cu Mihaela Borcea. Cei doi au divorțat după o căsnicie de peste 20 de ani. Au împreună trei copii, Patrick, Angelo și Melissa. Fosta soție a afaceristului a vorbit despre pasiunile copiilor ei și ce vor să facă pe viitor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mihaela și Cristi Borcea au trei copii împreună. Patrick și gemenii Melissa și Angelo au trecut de vârsta majoratului și vor să le calce pe urme părinților lor. Mihaela Borcea i-a sfătuit pe copiii ei să facă alegeri bune în viață pentru a avea un viitor bun.

copiii mihaelei borceacopiii mihaelei borcea

După divorțul de Cristi Borcea, Mihaela a fost alături de copiii ei și le-a oferit o educație bună. Afacerista își sprijină cei trei copii, indiferent de situație și recunoaște că îi ceartă atunci când fac greșeli.De asemenea, Cristi Borcea are o relație cu copiii săi din primul mariaj.

Citește și: Legătura nebănuită dintre Mihaela Borcea și mama lui Cristi Borcea.Cum o susține fosta soacră

Citește și: Cum se simte Mihaela Borcea la 12 ani după ce a fost intoxicată cu mercur:”Nu mai pot recupera în întregime…”

Citește și: Carmen de la Sălciua s-a măritat astăzi, în secret:”Am vrut să fie un moment al nostru”. Primele imagini

Citește și: Câți bani au cheltuit Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău în vacanța din Thailanda:„Nu este un hotel accesibil. Era totul super…'

Cu ce se ocupă cei trei copii ai lui Cristi Borcea, din căsătoria cu Mihaela Borcea

Mihaela și Cristi Borcea au divorțat în urmă cu mai bine de zece ani, după 20 de ani de căsătorie. Au împreună trei copii, pe Patrick și gemenii Angelo și Melissa. Recent, fosta soție a lui Cristi Borcea a vorbit despre copiii ei, dar și despre ce vor să facă aceștia pe viitor. Mihaela Borcea susține că le-a oferit o educație bună copiiilor ei și că îi învață să se implice în lumea afacerilor. Conform acesteia, Patrick și Angelo se implică deja în afacerile părinților lor.

„Cu copiii mari sunt probleme pe măsură. Nu pot să spun că mai sunt la nivelul cum erau când erau mici, nu mai sunt atât de ocupată și cu această problemă, dar chiar și acum când sunt mari, au nevoie de sfaturi, au nevoie, chiar dacă sunt mari. Deja cei doi băieți merg pe urmele noastre și paralel cu școala au intrat deja și în business, au început să ne ajute, peste tot pe unde avem afaceri„, a spus Mihaela Borcea.

În ceea ce o privește pe Melissa, se pare că tânăra își dorește să devină arhitect, fiind atrasă de domeniul artistei. Chiar și așa, Mihaela Borcea susține că și fiica ei are înclinații către afaceri. „Melissa ce să spun, școală și urmează o altă direcție, cea de arhitect, designer, încă nu știm, dat toți trei au înclinații către afaceri'.

Mihaela Borcea a preluat afacerile familiei Borcea

După despărțirea de Mihaela Borcea, Cristi Borcea a trecut printr-o perioadă dificilă. Fostul acționar de la Dinamo a fost condamnat la închisoare, motiv pentru care a desemnat-o pe Mihaela să aibă grijă de toate afacerile sale.

Astfel, Mihaela Borcea a devenit o femeie foarte puternică și responsabilă. Vedeta recunoaște că a trecut prin numeroase situații dificile de-a lungul anilor. Conduce hotelul de pe litoralul românesc de mai bine de zece ani și a dobândit o experiență vastă. „Am primit foarte multe lovituri de-a lungul vieții și am avut foarte multe încercări, aproape de a-mi pierde viața',  a mai spus prima soție a lui Cristi Borcea.

Cristi Borcea are 9 copii, cu 4 femei diferite

Din mariajul cu Mihaela Borcea, afaceristul are trei copii, Patrick, Angelo și Melissa. Ulterior, Cristi Borcea s-a căsătorit cu Alina Vidican, iar împreună au doi copii, Gloria și George Alexandru. De asemenea, fostul patron de la Dinamo mai are o fiică cu avocata Simona Voiculescu.

În prezent, Borcea este căsătorit cu Valentina Pelinel, fosta soție a lui Cristian Boureanu, iar împreună au trei copii, Milan si gemenele Rania si Indira.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton