Cu ce se ocupă acum Deea Maxer: "Câștigam 2-3000 de euro pe lună"

 Oana Pantazi
.

Cu ce se ocupă acum Deea Maxer. Chiar dacă nu a renunțat muzică, Deea Maxer are, de ceva vreme, o nouă ocupație, fără nicio legătură cu domeniul în care s-a lansat. Noul job nu doar că-i suplimentează destul de consistent veniturile, dar îi și permite să plece mult mai des ca înainte în vacanțe.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cu ce se ocupă acum Deea Maxer. Carismatica artistă este o soție și o mamă devotată, reușind să îmbine perfect viața de familie cu cea profesională. Chiar dacă nu a renunțat la muzică, Deea Maxer și-a mai găsit un job care îi rotunjește veniturile. Iată cu ce se ocupă acum soția lui Dinu Maxer!

86258627_2715194991867315_8597654688340377600_n86258627_2715194991867315_8597654688340377600_n

Cu ce se ocupă acum Deea Maxer

Deea (32) și Dinu Maxer (48) formează unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri din showbizul autohton. Chiar dacă relația lor nu a fost scutită de momente dificile, cei doi au depășit cu bine problemele, iar acum sunt fericiți și împliniți alături de cei doi copii ai lor, Andreas (11) și Maysa (3).

Cu toate că este și mamă cu normă întreagă, și soție, ambițioasă și plină de inițiativă, Deea Maxer și-a mai luat un job, care îi aduce satisfacții din plin. Este director de marketing și vânzări la o firmă de produse cosmetice, iar banii câștigați acolo îi permit mici răsfățuri. Deea a povestit că anul acesta a fost în nu mai puțin de 4 vacanțe. Ce-i drept, a fost și o perioadă foarte mare în care a muncit non-stop.

Citește și: Deea și Dinu Maxer au avut probleme în căsnicie.Ce a dezvăluit cântărețul despre infidelitate: „Ea suferea'

Citește și: Deea Maxer, replică dură după ce a fost numită „mamă grasă'!

Citește și: Cum a slăbit Deea Maxer, după ce a fost criticată: „Îmi scriau că sunt dizgrațioasă'

Citește și: Cum arată Deea Maxer în costum de baie, după ce a slăbit și și-a schimbat silicoanele

„7 luni de zile nu am avut concediu! Nu am știut ce sunt alea nopți dormite pentru că am stat și am lucrat foarte mult! E un domeniu nou în care a trebuit să și învăț foarte multe, e ca și cum faci o nouă facultate! Câștigam undeva la 2-3000 de euro pe lună atunci când aveam activitatea și munceam zi-noapte, ca să îmi construiesc ceea ce voiam să construiesc de la zero. În momentul ăsta nu se mai câștigă sumele acelea, evident, dacă ești în concediu. Dar ai un venit acolo, știi că îți intră niște bani, asta e important.

Spuneam că în ultima lună și jumătate mi-am cam luat concediu pentru că au început spectacolele de toamnă, nunțile, am avut ceva evenimente. La final de august a fost și aniversarea căsătoriei noastre, m-am dedicat și copiilor mai mult pentru că mi-am dat seama că vor începe școala și grădinița și nu voi mai fi așa mult lângă ei, cum eram astă vară, a declarat Deea Maxer pentru Click!.

Deea Maxer: „Locul meu de muncă mi-a oferit anul ăsta 4 vacanțe!”

Cu ce se ocupă acum Deea Maxer. Noul job nu îi aduce Deei Maxer doar satisfacții de ordin material, ci și oportunitatea de a vizita lumea. Vedeta a dezvăluit că, prin prisma noului loc de muncă, anul acesta a mers în nu mai puțin de 4 vacanțe, îmbinând afacerile cu plăcerea.

„De 8-9 luni, nici nu mai știu de când suntem în companie, am fost în Marmaris, America, am fost în Miami, am avut gala mondială la Istanbul, pe cel mai mare stadion, o experiență foarte frumoasă, cu 500 de românce, care fac aceeași activitate ca și mine, și apoi am mers în Cappadocia, da, 4 vacanțe într-un an, câștigate practic prin muncă, dar câștigate. Locul meu de muncă mi-a oferit anul ăsta 4 vacanțe!’, a mai povestit Deea Maxer pentru sursa citată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton