Ce probleme grave de sănătate a avut Anca Serea: „Pur si simplu am căzut pe stradă”

 Martin Lorena
.

Cu ce probleme grave de sănătate s-a confruntat Anca Serea. Anca Serea este una dintre cele mai puternice femei din showbizul românesc. Aceasta este mamă a șase copii, dar și o femeie de afaceri de succes. Tot stresul i-a provocat acesteia mai multe probleme de sănătate. Recent, invitată la emisiunea lui Teo Trandafir, aceasta a povestit despre o experiență nefericită din Bulgaria.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Anca Serea este una dintre cele mai apreciate vedete din showbizul românesc. Aceasta nu doar că este mamă a șase copii, ci e și o femeie de afaceri de succes. Invitată la emisiunea Teo Show, ea a vorbit despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat în timp ce se afla în Bulgaria. Iată ce a pățit soția lui Adi Sînă!

1-Anca-Serea-11-Anca-Serea-1

Vedeta s-a speriat foarte tare după ce nu și-a mai simțit mâinile și picioarele. De atunci, ea își apreciază mai mult viața.

Citește și: Ce terapie folosește Anca Serea pentru a scăpa de problemele de sănătate:„Medicamentos nu mai funcționa nimic

Citește și: De ce a plâns Anca Serea în salonul de înfrumusețare:Mi s-a părut umilința maximă

Citește și: Lidia Buble și-a schimbat look-ul! De ce a lipsit 2 săptămâni de pe Instagram:Am șters tot pentru că…

Citește și: Cine e Jamala, câștigătoarea Eurovision 2016 din Ucraina, care s-a refugiat în România.A luat premiul cu o piesă despre război

Ce probleme grave de sănătate a avut Anca Serea

Cu ce probleme grave de sănătate s-a confruntat Anca Serea. Anca Serea se afla la o întâlnire de afaceri în Bulgaria, alături de soțul ei, Adrian Sînă. Când se aștepta mai puțin, aceasta a căzut pe stradă, nu mai vedea și nu mai auzea nimic. Ulterior, ea a aflat că avea o mare lipsă de fier, iar hemoglobina foarte mică.

Pur si simplu am căzut pe stradă, în Bulgaria, eram la o întâlnire de afaceri cu Adi, am simțit că nu sunt bine, pur și simplu nu mai aveam energie, nu mai vedeam…Nu mai auzeam și nu mai vedeam cu partea dreaptă, nu imi mai simțeam mâinile, picioarele și am mers la un spital, m-au descoperit cu hemoglobină și feritină 0, practic nu mai avea niciun depozit de fier, deloc, iar hemoglobina 4,6, adică o valoare foarte mică…M-am internat într-o clinică în România și am făcut transfuzie doi litri și jumătate de sânge', a spus ea la Theo Show.

„Am avut o perioadă foarte nefericită'

Ea a explicat că, deși a trecut printr-o perioadă foarte nefericită, a învățat să își prețuiască mai mult viața. Anca Serea susține că se trezește mai recunoscătoare în fiecare zi și a învățat să se pună pe primul loc, indiferent de situație.

„Am avut o perioadă foarte nefericită, dar din care am învățat ceva foarte important și lucrul asta este esențial pentru mine, mă trezesc mult mai recunoscătoare în fiecare dimineață și am învățat că trebui să mă pun pe primul loc, indiferent de orice și că trebuie să am grijă de sănătatea mea', a spus ea.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton