Cu ce a rămas Adrian Mutu după divorțul de Consuelo. Au împărțit totul la partaj: "Mi-am vândut casa din Miami la partaj, dar și yacht-ul!"

 Pirvu Cristina
.

Au trecut ani de zile de la divorțul lui Adrian Mutu de Consuelo, italianca care i-a dăruit fostului fotbalist două fetițe frumoase. S-a aflat acum ce au împărțit la partaj și cu ce a rămas Briliantul.

De-a lungul anilor, Adrian Mutu a avut mai multe relații, mai multe soții, așadar a avut o viață amoroasă intensă. O bună perioadă de timp s-a iubit cu Consuelo. Au împreună două fiice frumoase cu care el ține legătura și acum.

Deși divorțul s-a pronunțat acum ani de zile, fostul fotbalist a declarat acum pentru GSP ce au împărțit la partaj. A pierdut milioane de euro, dar el a continuat să muncească, să lupte, pentru cei patru copii pe care îî are: unul cu Alexandra Dinu, două fetițe cu Consuelo și un băiețel, Tiago, din mariajul de acum, cu Sandra.

„Povestea cu Chelsea e încheiată de mult. Casa de la Miami nu am vândut-o să dau banii lui Chelsea… Eu nu i-am despăgubit deloc. Casa s-a vândut pentru că am divorțat de Consuelo. Am făcut partajul. Nu m-am apucat de antrenorat pentru bani. M-am apucat din pasiune. Am fost și președinte sau director general, dar eu am vrut să fiu antrenor.

Depinde la ce nivel vreau să trăiesc. Am patru copii. Dacă vreau să stau doar pe bărci și prin vacanțe e mai greu. Am avut și yacht. Acum nu-și mai permite nimeni care nu mai lucrează să stea în lux. Eu am pierdut bani mulți în afaceri și m-am lecuit. Dar pot să trăiesc decent, ca o persoană normală. 

Nu vreau să spun câți bani aveam când m-am lăsat, dar am pierdut 3 milioane de euro în fabrica de biodisel  pe care o aveam la Oradea cu băiatul ăla Marțian… Fabrica a intrat în faliment și nu m-am ales cu nimic. Dar pot să trăiesc liniștit am bani”, a spus Adrian Mutu pentru gsp.ro.

Adrian Mutu 1Adrian Mutu 1

La 25 de ani, soția lui Adrian Mutu are trup de fotomodel. Cum arată Sandra la doi ani de când a născut

La 22 de ani, Sandra și Adrian Mutu anunțat că vor deveni părinți. În anul 2017, ea a născut primul ei copil. Micuțul Tiago a venit pe lume și a provocat o bucurie imensă pentru părinți si bunici. Au trecut doi ani de atunci, iar Sandra e neschimbată.

Conform Cancan, Sandra este foarte mândră de felul în care arată și nu ezită să-și pună în valoare formele cu ținute răvășitoare. Recent, soția lui Adrian Mutu a ieșit în public îmbrăcată cu o rochiță elegantă, dar și super-sexy. Ea a apărut în fața unui bancomat din Capitală. La un moment dat, s-a aplecat pentru a introduce PIN-ul și a ridica banii. Picioarele drepte și tonifiate au ieșit în evidență!

Foto: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton