Critics’ Choice Awards 2018 best dressed: Heidi Klum, Kaley Cuoco și Angelina Jolie au făcut furori pe covorul roșu!

 Oana Pantazi
.

La scurt timp după Globurile de Aur, crema Hollywood-ului s-a reunit pentru Critics Choice Awards, ceremonie care este, la rândul ei, un fel de avanpremieră a Oscarurilor. Chiar dacă nu au plecat acasă cu un premiu al criticilor de film, nenumărate vedete feminine s-au situate pe locuri fruntașe la o categorie extrem de importantă: best dressed.

 

Cea de-a 23-a ediție a Critics Choice Awards a avut loc în Santa Monica, ieri seară, într-un loc care dă frâu liber imaginației – un hangar de avioane. Ca atare, eleganța și strălucirea au fost prezente parcă mai mult ca niciodată, ca pentru a compensa dress code-ul de la Globuri, care a făcut ca întreaga sală să arate ca o adunare în doliu. Una dintre cele mai appreciate prezențe a fost Angelina Jolie, care a ales să poarte o superbă rochie albă Ralph&Russo, accesorizată cu pene, pe cât de simplă, pe cât de spectaculoasă. Kaley Cuoco, actrița din Big Bang Theory, a strălucit la propriu și la figurat într-o senzațională rochie roz transparentă, cu un decolteu amețitor.

 

Apariția lui Heidi Klum le-a tăiat răsuflarea celor prezenți, vedeta în vârstă de 44 de ani arătând incredibil într-o rochie nude sclipitoare, decoltată până în talie și cu o crăpătură pe toată lungimea piciorului. Kate Bosworth, care a fost a vision in white, a purtat un outfit The Brock Collection, delicata rochie din dantelă albă complimentându-i perfect trupul. La fel de admirată a fost și Gal Godot, a cărei rochie argintiu-metalizat a atras privirile tuturor. Emilia Clarke, starul din Games Of Thrones a arătat și ea fosrte șic într-o rochie împânzită de ținte strălucitoare.

 

Mary J. Blige, în rochia ei aurie cu trenă, a fost extrem de apreciată, la fel și Jaimie Alexander, într-o rochie neagră, excentrică, accesorizată cu pene. Starul din X Men Olivia Munn, care a fost și gazda ceremoniei, a fost de departe și cea mai admirată prezență, rochia sa roșie, apparent simplă, dar extrem de îndrăzneață, propulsând-o pe actriță în topul best dressed.

 

O pată de culoare a adus și Jessica Chastain, cu spectaculoasa ei rochie verde-smarald, în timp ce Sarah Hyland a arătat angelic într-o rochie simplă, alb-negru, ca de balerină. Prin simplitate a cucerit și Samara Weaving, care a fost considerată foarte șic, în timp ce Madeline Brewer (Handmaids Tale) a fost o prezență extrem de sexy și de sclipitoare.

 

Iată o galerie foto cu actrițele best dressed la Critics Choice Awards 2018!

Angelina Jolie este geloasă pe Oxi Nera,pe noua cucerire a lui Brad Pitt!Angelina Jolie este geloasă pe Oxi Nera,pe noua cucerire a lui Brad Pitt!

Oana Pantazi

Foto: Hepta

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton