Cristina Vasiu a confirmat despărțirea de Alin: „ A trecut deja ceva timp și...”

 Martin Lorena
.

Cristina Vasiu a confirmat despărțirea de Alin. Cristina Vasiu este o femeie singură! După ce s-a tot speculat că ea și Alin și-au spus adio, cântăreața a decis să facă lumină. Aceasta a confirmat zvonurile și a menționat că a trecut ceva vreme de când s-a produs separarea. Mai mult decât atât, deși relația părea una foarte serioasă, solista se simte foarte bine după despărțire!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cristina Vasiu și Alin Gabriel au format o relație destul de serioasă. Cei doi au mers chiar în vacanță la părinții solistei, motiv pentru care fanii au considerat că cei doi vor petrece mult timp împreună. Recent, artista a confirmat speculațiile conform cărora ea și partenerul său s-au despărțit.

WhatsApp-Image-2022-01-06-at-16.57.38WhatsApp-Image-2022-01-06-at-16.57.38

Aceasta a vorbit cu fanii săi de pe rețelele de socializare și le-a explicat faptul că relația ei a luat sfârșit. Mai mult, ea a ținut să menționeze că are planuri mari pentru viitor!

Citește și: Cristina Vasiu de la Te cunosc de Undeva are un nou iubit:”Îmi doresc trei copilași”

Citește și: Cine este Cristina Vasiu, de la Te Cunosc de Undeva

Citește și: Bianca Drăgușanu, filmată în timp ce era leșinată, pe podea:„Normal că am luat pastile, că nu știam ce să fac’

Citește și: Emilia Popescu participă la Te cunosc de Undeva. Actrița are o fiică de 24 de ani

Cristina Vasiu a confirmat despărțirea de Alin

Deși părea că relația lor funcționează perfect, Cristina Vasiu și iubitul ei s-au despărțit. Aceasta a confirmat separarea într-un mesaj postat pe rețelele de socializare. Întrebată dacă ea și Alin mai formează un cuplu, ea a răspuns extrem de categoric.

'Nu! (n.r. nu mai sunt împreună). A trecut deja ceva timp și aș vrea să țin capul întors doar către un flash. Sunt aici cu toată dragostea pentru voi și asta m-ar bucura să conteze cel mai mult. Vă așteaptă lucruri frumoase din partea mea în perioada ce urmează. Vă iubesc și vă mulțumesc pentru tot', scria Cristina Vasiu pe Instagram.

Relația lor părea una serioasă

Fanii erau convinși că cei doi vor rămâne împreună foarte mult timp! Cu atât mai mult, ei și-au prezentat familiile și au mers chiar în vacanță la părinții Cristinei.

Artista nu a oferit foarte multe detalii cu privire la motivul separării, însă a șters de pe rețelele de socializare toate fotografiile în care apăreau împreună. În ceea ce privește clipul video de pe YouTube în care el este protagonist, Cristina a decis să îl păstreze.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton