Cristina Țopescu se mutase din cauza vecinilor. Animale jurnalistei erau subiect de scandal în cartier

 Stamen Diana
.

Cristina Țopescu a fost o mare iubitoare de animale, dar asta nu a fost pe placul tuturor vecinilor. Jurnalista a fost nevoită să se mute din cartier, după ce a primit mai multe plângeri.

Vedeta de televiziune locuia în Balotești, unde avea mai multe animale în curte. Vecinii au fost foarte deranjați de zgomotul și mirosul câinilor Cristinei Țopescu și i-au făcut plângere la poliție.

Din cauza neînțelegerilor cu vecinii, Cristina Țopescu a fost nevoită să se mute în Tunari, acolo unde a și murit. Jurnalista a fost presată de vecini să renunțe la câini, însă a preferat să părăsească vechea locuință decât să părăsească animalele de care avea grijă.

Baloteştiul respiră aer curat! Cristina Ţopescu a plecat din cartierul Baloteşti, judeţul Ilfov, cu tot cu haita de câini, după ce vecinii au făcut tot felul de demersuri la autorităţi, deranjaţi fiind de mirosul de fecale şi urină provenite de la animalele pe care Ţopeasca le îngrijea în propia casă. După ce disputa cu foştii vecini a luat sfârşit, se pare că vedeta TV îşi îndreaptă acum atenţia către senatorul Iulian Urban, supărată că acesta susţine cauzele cetăţenilor care au făcut reclamaţii, ameninţându-l pe acesta că va răspunde în faţa legii pentru „minciuni'', scria atitudineaonline.ro.

Situația era atât de deranjantă pentru vecini încât aceștia s-au bucurat că jurnalista a ales să se mute din Balotești. Cristina Țopescu a avut grijă până la ultima suflare de câinii săi pe care i-a iubit enorm.

„Cristina Ţopescu şi-a luat cele 100 de „jucării' şi s-a mutat din Baloteşti, unde nimeni nu o mai voia. Săptămânalul „Atitudinea' a scris, într-unul dintre numere anterioare, despre mărinimia prezentatoarei tv şi pasiunea ei nebună pentru animalele de stradă pe care le-a adunat şi le-a „cazat' în propria locuinţă. Cei peste 100 de căţei ofereau un spectacol gratuit vecinilor vedetei, care nu-i lăsa pe aceştia să se odihnească şi care erau nevoiţi să inspire aer îmbibat cu miresme de fecale şi urină. Ţopescu şi-a luat angajamentul în faţa poliţiştilor din Ilfov că va părăsi locuinţa cu tot cu patrupezi, încă din luna martie, însă abia zilele trecute aceasta a luat atitudine. „De câteva zile, nu mai latră nimeni în zonă, ies cu familia în curte şi parcă nu îmi vine să cred că, în sfârşit, simţim beneficiile vieţii la curte, deşi ne-am mutat de mai bine de un an în Baloteşti. Aceasta acţiune ar trebui apreciată la adevărata ei valoare de toţi oamenii rezonabili, care ar trebui să lase deoparte ambiţiile politice atunci când este vorba de comunitatea în care trăieşte', scrie un fost vecin al Cristinei Ţopescu pe site-ul iulianurban.ro”, s-a mai scris despre scandal.

Cristina Țopescu a murit la 59 de ani

Fosta prezentatoare de televiziune Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare în propria locuință. La doar 59 de ani, Cristina Țopescu a fost găsită moartă în pat, în propria locuință, după ce un prieten a alertat poliția.

O vecină a sunat la 112, întrucât nu o mai văzuse pe Cristina Țopescu din data de 19 decembrie. Echipajul de la Ambulanță a găsit-o pe fiica regretatului comentator sportiv Cristian Țopescu decedată și nu a mai putut face nimic pentru a o salva.

Cristina Țopescu a fost găsită în pat, purtând haine de noapte. Din primele date, Poliția nu exclude ca aceasta să fi murit în timpul somnului.

Citește și: Ultimul mesaj trimis de Cristina Ţopescu pe 28 decembrie, unui prieten, pe Whatsapp:„Sunt la capătul puterilor…

FOTO: Facebook

Cristian-Țopescu-și-Cristian-Țopescu-4Cristian-Țopescu-și-Cristian-Țopescu-4

Vezi şi animale care trăiesc la Polul Sud!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton