Cristina Spătar nu vrea să mai audă de tatăl copiilor ei: "Am nevoie de liniște"

 Dumitrache Laura
.

Cristina Spătar nu are parte de liniște. Vedeta a divorțat de tatăl copiilor ei în urmă cu șase ani, dar se pare că lucrurile între ei doi nu s-au calmat. Artista nu vrea să mai audă de fostul soț și vrea să se concentreze pe creșterea celor doi copii. Vedeta a a acuzat-o pe actuala parteneră a fostului ei soț că și-a clădit o imagine pe spatele ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cristina Spătaru și fostul soț au divorțat în 2017 și au împreună doi copii, un băiat și o fată. Deși cei doi nu s-au despărțit în circumstanțe amiabile. Cristina își dorește să păstreze un contact minim cu fostul partener, de dragul celor doi copii pe care îi au împreună. Afaceristul refuză să îi dea acordul artistei pentru a ieși din țară alături de copiii ei.

cristina spatarcristina spatar

Cântăreața a pus capăt căsniciei cu tatăl copiilor ei, iar acum își dorește să fie liniștită. Cu toate astea, legătura dintre ei nu este una prea bună, iar Cristina pare să aibă probleme cu actuala parteneră a fostului soț. Artista susține că aceasta se folosește de imaginea ei și ar fi jignit-o în repetate rânduri.

Citește și: Ce interdicție a primit Cristina Spătar de la fostul soț:”Cochetam cu ideea de a mă muta în Anglia, dar…”

Citește și: Unde locuiește Cristina Spătar, după ce s-a zvonit că s-a mutat din țară:”Sunt mult mai multe oportunități acolo”

Citește și: Cum arată Nicoleta Luciu fără machiaj, la 41 de ani.Și-a surprins fanii

Citește și: Vlăduța Lupău este însărcinată prima oară.Prima imagine cu burtica de gravidă

Cristina Spătar nu vrea să mai audă de tatăl copiilor ei

Cristina Spătar este una dintre cele mai apreciate artiste din România, iar hiturile ei sunt cunoscute de toți românii. Pandemia de coronavirus și-a pus amprenta asupra ei și a familiein sale, dar acum este pregătită să își urmeze visul. Cristina Spătar a declarat în cadrul unei emisiuni TV că actuala parteneră a fostului soț o jignește și se folosește de imaginea ei. Artista a divorțat de tatăl copiilor săi în urmă cu șase ani, iar de atunci, cei doi nu își mai vorbesc.

„Nu vreau să comentez pe acesta temă. Asta ar însemna un război și am nevoie de liniște pentru copiii mei. Chiar am nevoie de liniște. Vizavi de acești oameni nu vreau să mai fac comentarii, chiar nu mai vreau. Am avut destul în ăștia 6 ani. Nu mai vreau. Nu vreau să mai deschid subiectul ca să nu se creeze acel boomerang, în care o să existe mereu discuții și nu vreau să le mai creez. Prefer să las lucrurile așa, să aplanez. Dacă vreodată o să mai fie vorba despre treaba asta, nu mai vreau să discut despre fata asta. Chiar nu mă interesează femeia în sine. Nu văd ce aș câștiga dacă aș vorbi despre asta. Vreau liniște pentru copii, atât vreau.”, a declarat Cristina Spătar, pentru wowbiz.ro.

Cristina Spătar a divorțat în urmă cu șase ani

Cristina Spătar este o mamă extrem de mândră de copiii ei. Aida Maria și Albert sunt minunea din viața artistei și cei care i-au dat putere să meargă mai departe atunci când i-a fost greu. Cei doi copii sunt alături de mama lor, întâlnindu-se cu tatăl lor din când în când. Cristina și fostul soț au divorțat în urmă cu șase ani, iar de atunci, cei doi nu se mai înțeleg. Fostul partener al artistei este căsătorit cu o altă femeie, care i-a dăruit și un copil. Se pare că aceasta ar fi vorbit urât la adresa Cristinei Spătar, lucru peste care artista nu poate trece cu vederea.

„Nu a dat dovadă de fair-play, vorbește urât la adresa mea, și-a clădit o imagine pe spatele numelui meu și face asta în continuare. Poți să citești că nu mai pot să mai mănânc’, a spus vedeta în cadrul unei emisiuni.

Artista susține că fostul soț nu plătește pensie alimentară

În urmă cu câteva luni, artista se afla încă în proces cu fostul soț, pentru pensia alimentară. Copiii au rămas cu ea, dar își vizitează și tatăl din când în când. Cristina Spătar a declarat că nu comunica deloc cu fostul soț.

Sunt în proces cu pensia alimentară de ceva timp, nu îmi place să vorbesc despre asta. Nu mai vorbesc cu fostul soț, niciodată. Copiii stau la mine, dar merg și la el, din când în când. Am fost la munte de Revelion pentru trei zile‘, spunea Cristina Spătar.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton