Cristina Șișcanu are ambii părinți internați în spital și nu-i poate vizita: „Nu am putut să fim împreună din cauza…”

 Borcilă Andreea
.

Cristina Șișcanu nu-și poate vizita părinții internați în spital. Vedeta și-a anunțat fanii de pe rețelele sociale despre ce s-a întâmplat, de curând, în viața ei. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! a putut însă să-i trimită mamei sale un buchet de flori albe, cu ocazia zilei sale de naștere. Ea a postat și o serie de fotografii în mediul online, alături de un mesaj emoționant.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cristina Șișcanu și-a anunțat fanii de pe rețelele sociale că părinții ei se află internați la spital și, din păcate, nu-i poate vizita. Ea a continuat să explice care este motivul pentru care nu poate să le fie alături persoanelor dragi din viața ei.

cristina-siscanu-1cristina-siscanu-1

Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! a apucat să-i trimită mamei sale un buchet de flori albe, cu ocazia zilei sale de naștere. Iată ce a declarat soția lui Mădălin Ionescu!

Citește și: Ce dietă ține Cristina Șișcanu pentru a se menține, după ce a slăbit:”Lucrul ăsta mă ajută la slăbit” / EXCLUSIV

Citește și: Ce relație există între Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu după 11 ani de căsnicie:”Da, ne mai dorim copii”

Citește și: Cât costă celebra rochie pe care Andreea Esca a purtat-o la Untold.E făcută de un designer român

Citește și: Ce crede Misty despre Viviana Sposub și George Burcea. Iubita lui Keo, declarații surprinzătoare:”Lumea e foarte mică”

Cristina Șișcanu nu-și poate vizita părinții internați în spital

Cristina Șișcanu le-a povestit fanilor ceea ce se întâmplă, acum, în viața ei. Ambii părinți sunt internați în spital și, din păcate, nu-i poate vizita din cauza pandemiei. Și-a liniștit totuși fanii, spunându-le că nu este nimic grav. Totodată, a fost și ziua celei care i-a dat viață, așa că vedeta tv i-a trimis un buchet de flori albe. Pe rețelele sociale, ea a postat și câteva imagini cu mama sa, dar și un mesaj emoționant.

Astăzi este ziua de naștere a mamei mele. La mulți ani plini de sănătate și fericire! Mama este internată în spital cu tata (nu e nimic grav), dar nu am putut să fim împreună din cauza pandemiei…nu am putut să-i vizitez, a scris soția lui Mădălin Ionescu pe pagina de Instagram.

Ce a pățit Cristina Șișcanu în vacanță

Vedeta și-a petrecut vacanța în Austria, alături de familie, despre care spune că nu a fost pregătită pentru condițiile de acolo. Ea tocmai ce fusese în Italia, unde vremea era cu mult mai caldă.

Sincer vă spun nu prea am haine de vreme din asta mai răcoroasă, nu am haine la mine. Pentru Petra am vreo 3-4 chestii, așa să le combin zilele astea, dar eu și Mădălin nu prea avem, a scris Cristina Șișcanu în mediul online.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton