Cristina Șișcanu, în scandal cu Războinicul Andi, la Survivor România. „Râzi ca fraierul!”

 Lixandru Livia
.

Cristina Șișcanu nu s-a mai putut abține și a avut un schimb de replici acide cu Războinicul Andi, la Survivor România. Spiritele s-au încins între echipe, în ediția de duminică seara, 19 ianuarie.

andi-survivor-romaniaandi-survivor-romania

Augustin Viziru, concurent al echipei Faimoșilor, la Survivor, a avut un schimb de replici înainte de a concura împotriva lui Andi. I-a spus Războinicului că avea să-l învingă dar, din păcate, a fost înfrânt. Din păcate, Viziru s-a și accidentat destul de grav la gamba stângă.

„Ți-a picat greu la stomac? Ți-a picat greu la stomac înfrângerea asta?', i-a spus Andi lui Augustin Viziru. Când a observat că el chiar avea o problemă medicală serioasă, Războinicul s-a așezat pe bancă. „E la pământ omul, nu dau în el', a spus Andi, la Kanal D.

„Mamă, ce doare! Mama mea! Nu se poate așa ceva', spunea August Viziru în timp ce se tăvălea pe jos de durere.

Războinicii au continuat să se bucure pentru victorie și să glumească între ei. Cristina Șișcanu s-a enervat la culme și a răbufnit.

„Să stai să râzi ca fraierul când un om suferă, trebuie să fii chiar… Nu contează dacă râde de el sau nu. Nu ai voie să râzi când un om e în suferință!', a spus Cristina Șișcanu, supărată.

„Îmi zici tu ce am voie și ce nu am voie?!', a răspuns Andi.

„Nu te certa cu mine, că nu ești în măsură. Te rog frumos! Nu ai treabă cu mine!', a răspuns Cristina Șișcanu.

„Lipsă de bun simț, atât am spus! Mi se pare încredibil câtă lipsă de civilizație! I-am spus pur și simplu că nu e frumos să râdă când un om e în suferință. Despre asta era vorba. Îmi dă mie lecție de morală!', a continuat Cristina Șișcanu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton