Cum arată Cristina Șișcanu în costum de baie, la 38 de ani: ”Am aruncat hainele de pe noi și...”

 Calin Maria Bianca
.

Cum arată Cristina Șișcanu în costum de baie la 38 de ani. Cristina Șișcanu și soțul ei, Mădălin Ionescu, au decis că este perioada perfectă pentru o vacanță de vis departe de meleagurile româmești. Ei bine, zis și făcut, astfel că cei doi sunt acum în Grecia, unde se bucură de mare și soare. Fiindcă vremea este numai bună de plajă, iar Cristina Șișcanu își ține fanii la curent cu tot ceea ce face, recent s-a afișat în costum de baie. Iată cât de bine arată la vârsta de 38 de ani!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu se iubesc cu foc de mai bine de 12 ani și au o relație foarte frumoasă. Deși au trecut mulți ani de când s-au întâlnit pentru prima dată, când a fost dragoste la prima vedere, în continuare pasiunea dintre ei este la fel de intensă și mare, așa că aleg de multe ori să petreacă timp de calitate împreună. Prin urmare, de data aceasta au ales un sejur în Grecia, de unde și-au delectat fanii cu numeroase fotografii.

whatsapp-image-2023-05-22-at-16.17.26whatsapp-image-2023-05-22-at-16.17.26

Cristina Șișcanu este destul de activă pe rețelele de socializare, așa că nu a putut să nu împărtășească cu marea ei comunitate de fani locația unde a plecat în vacanță de data aceasta alături de frumoasa ei familie. De asemenea, i-a ținut la curent cu tot ceea ce face, dezvăluind inclusiv cum este vremea, unde sunt cazați, dar totodată le-a arătat și cum arată în costum de baie.

Citește și: Care este secretul relației de 13 ani, dintre Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu: „Nu aș putea să trec peste infidelitate”

Citește și: De ce și-au înscris Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu fiica la o școală privată: „Ne-am gândit și din punct de vedere financiar…”

Citește și: Cum arată și cât costă treningul cu două cruci purtat de Gigi Becali. Alexandru Ciucu îi face hainele: „Știe foarte bine ce vrea. Estimativ, în jur de…”

Citește și: Când are loc finala Survivor 2023 și ce concurenți au rămas în Republica Dominicană. Emisiunea și-a schimbat ora de difuzare

Cum arată Cristina Șișcanu în costum de baie la 38 de ani

Da! Cristina Șișcanu nu a ezitat și s-a filmat în timp ce își făcea un outfit pentru mare, astfel că le-a arătat tuturor celor ce o urmăresc în mediul online cum arată ea la 38 de ani doar în costum de baie. Ce-i drept, fanii au fost cu adevărați surprinși de silueta ei foarte frumoasă, mai ales că în urmă cu 6 ani a devenit și mamă și a trecut printr-o naștere.

Mădălin Ionescu are cu ce să se mândrească, asta fiindcă soția lui are un corp demn de invidiat, cu forme voluptoase, air pe lângă aceste detalii, se bucură și de o frumusețe aparte când vine vorba despre trăsăturile feței.

'Am aruncat hainele de pe noi și…am făcut plajă.', a scris Cristina Șișcanu pe rețelele de socializare.

Cristina Șișcanu a slăbit 27 kg. În ce constă regimul

Cristina Șișcanu are un corp cu care se poate lăuda acum, însă în urmă cu mai mulți ani, frumoasa soție a lui Mădălin Ionescu s-a confruntat cu kilogramele în plus, astfel că după numeroase comentarii negative a simțit că este nevoie să ia măsuri pentru a arăta, din nou, așa cum își dorește. Ei bine, zis și făcut, astfel că a slăbit 27 de kilograme, iar acum multe femei își doresc o siluetă ca ei, mai ales după naștere.

„Prima etapa presupune detox-ul, apoi urmează un regim alcătuit din toate grupele de alimente, dar care ma va ajuta sa scap de kilogramele neprietenoase . Am mai ținut un regim conceput de Sonia înainte de sărbătorile de iarnă și am slăbit 5 kg in doua săptămâni și jumătate fără sa simt foame sau poftă.’, a scris Cristina Șișcanu în urmă cu mai mult timp pe Internet.

Care este secretul relației de 13 ani, dintre Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu formează o căsnicie demnă de invidiat, în ciudat tuturor momentelor mai puțin plăcute prin care au trecut de-a lungul vieții. Au fost aspru criticați la începutul relației lor, mai ales că el era încă căsătorit și avea și doi copii, însă cu toate astea, recent au împlinit 13 ani de relație, iar ea nu a putut să nu dezvăluie care este secretul relației lor.

„Cum rezistăm împreună, eu și soțul meu, Mădălin Ionescu, de 13 ani? Rețeta noastră este cumva simplă și complicată în același timp. În primul rând, norocul nostru a fost că de la început am avut o chimie puternică, chimie, care s-a menținut în timp.

Adică eu și acum, când mă uit la el, simt aceiași fiori ca la început și simt că și reciproca este valabilă. Atunci când e vorba de familie, privim în aceiași direcție, profesional ne susținem reciproc. Atracția aceea, nu știu, fizică, sufletească, la nivel de energii o menținem având grijă de ea.

Indiferent cât de multe probleme cotidiene am avea, tragem, tragem, astfel încât să terminăm ce avem de făcut, cât de cât să o scoatem la mal și după aceea, cu siguranță, ne oferim și nouă niște momente de respiro, ne detașăm și ne iubim, adică stăm mai mult unul cu celălalt.

Nu ne jignim, nu ne rănim! Eu nu aș putea să trec peste un moment de infidelitate, n-am mai fi un cuplu, adică, doar așa, în aparență, poate, dar nici nu știu dacă aș putea să joc un astfel de rol’, a spus Cristina Șișcanu despre relația cu Mădălin Ionescu, pe contul său de Instagram. 

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton