Cristina Șișcanu, provocare pentru Cătălin Botezatu, după ce s-au certat de mai multe ori: „Îl aștept să ne reglăm conturile”

 Borcilă Andreea
.

Cristina Șișcanu, provocare pentru Cătălin Botezatu. Soția lui Mădălin Ionescu va avea propria emisiune, de tip podcast, care se va difuza în curând la un post tv. Vedeta vrea să stea față în față cu celebrul creator de modă și l-a invitat să ia parte în cadrul noului ei show. Cei doi au avut un schimb de replici dure în timpul emisiunii Bravo, ai stil!, de la Kanal D, iar de atunci nu s-au mai întâlnit.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI

Cristina Șișcanu a anunțat că revine în televiziune. Soția lui Mădălin Ionescu va prezenta După faptă și răsplată, emisiune de tip podcast, la Metropola TV. Show-ul se va difuza pe micul ecran începând cu sâmbătă, 3 septembrie.

cristina-siscanu-9-2cristina-siscanu-9-2

Vedeta a spus însă că-l așteaptă pe Cătălin Botezatu să apară în emisiunea ei, pentru a sta de vorbă. Cei doi au mai avut, în trecut, schimb de replici acide.

Citește și: Cum arată Cristina Șișcanu în costum de baie.A postat o fotografie în semn de revoltă față de afirmațiile lui Buhnici: „Să se oripileze'

Citește și: Ce dietă ține Cristina Șișcanu pentru a se menține, după ce a slăbit:”Lucrul ăsta mă ajută la slăbit” / EXCLUSIV

Citește și: Anca Dumitru a fost cerută în căsătorie. Cine este viitorul ei soț:”Cam asta ar însemna”

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Firicel din „Las Fierbinți”.Meda a împlinit 13 ani

Cristina Șișcanu, provocare pentru Cătălin Botezatu, după ce s-au certat de mai multe ori

Soția lui Mădălin Ionescu se consideră un om împlinit, având o familie superbă, dar și o carieră în televiziune. În curând, ea va prezenta cea mai nouă emisiune de la Metropola TV, un show de tip podcast. Cu ocazia asta, a făcut și o invitație lui Cătălin Botezatu, juratul de la Bravo, ai stil! cu care a schimbat mai multe replici dure în finala concursului din 2020: „Nu m-am mai întâlnit cu el de atunci. Cătălin Botezatu e un nume mare și va rămâne un nume mare al modei din România. Îl aștept în emisiunea mea să ne ‘reglăm conturile’!', a spus Cristina Șișcanu pentru Fanatik.

De la ce au pornit neînțelegerile dintre Cristina Șișcanu și Cătălin Botezatu

Totul ar fi început acum un deceniu, când jurnalistul Mădălin Ionescu s-ar fi luat de celebrul creator de modă, în emisiunea sa, notează Libertatea. La rândul său, designerul s-a legat de Cristina, mărturisind totodată că genul lui de femeie rămân blondele: „Fără supărare, dar genul meu sunt blondele cu picioare lungi, sâni mari, care să emane ceva. Șișcanu este o femeie drăguță, mă bucur că ea și cu Mădălin sunt fericiți. Din păcate, Mădălin nu va avea curaj s-o lase cu mine o noapte', a recunoscut, la acea vreme, Cătălin Botezatu.

În finala concursului Bravo, ai stil!, de la Kanal D, din 2020, designerul făcea parte din juriu, în timp ce Cristina Șișcanu era concurentă. Și atunci, s-au iscat mici neînțelegeri, având un schimb de replici dure: „Deși Croitorașul cel Viteaz a spus că am piciorul gros (există vreun etalon în lumea asta pentru un picior de om?), pentru că el este obișnuit cu manechinele (sau manechinii), eu vă prezint cu încredere ținuta mea', spunea ea atunci.

Cristina Șișcanu: „Încep un proiect nou'

Soția lui Mădălin Ionescu va avea propria emisiune, de tip podcast, la tv.

„Încep un proiect nou. E fresh, e cool, e… plin de dezvăluiri și povești de viață extrem de puternice. Voi prezenta începând din 3 septembrie, la Metropola TV, După faptă și răsplată!, un show tip podcast. Veți vedea personalități sau personaje publice efervescente, sincere, care își deschid sufletul în fața publicului. Veți afla detalii uluitoare despre ele și evenimentele incredibile din viețile lor, din pașii lor către succes! Ei bine, succesul lasă urme în suflet, iar atingerea lui este deseori însoțită de sacrificii teribile, așa cum veți vedea', a spus Cristina Șișcanu pentru sursa mai sus menționată.

Sursă foto: arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton