Cristina și Georges de la ”Căsătoriți pe nevăzute” au divorțat: ”Am dus-o cât de mult am putut. Nu era cea mai sănătoasă relație...”

 Calin Maria Bianca
.

Cristina și Georges de la 'Căsătoriți pe nevăzute' au divorțat. Este vestea momentului! Din nefericire, cei doi concurenți care și-au unit destinele în septembrie 2021, în cadrul emisiunii „Căsătoriți pe nevăzute', difuzată la Pro TV, au ajuns să meargă pe drumuri separate. Încă de la început părinții ei au fost destul de incerți cu privire la relația lor, însă ei au luptat și au încercat să formeze o familie. Oricât de mult au încercat, inevitabilul s-a produs așa că și-au spus 'Adio'. Iată care a fost motivul despărțirii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cristina și Georges au spus marele 'da' în septembrie 2021, în fața ofițerului de stare civilă, la „Căsătoriți pe nevăzute'. Ce-i drept, la început au fost puțin nesiguri, însă cele din urmă cei doi s-au apropiat și au decis să se căsătorească. Au făcut pasul cel mare și au pozat în cuplul perfect, însă la mai bine de un an, lucrurile nu au mai mers atât de bine pentru ei.

cristina-si-georges-de-la-zcasatoriti-pe-nevazute-vacanta-in-africa_8_1_size24cristina-si-georges-de-la-zcasatoriti-pe-nevazute-vacanta-in-africa_8_1_size24

Spre surprinderea tuturor, dar nu și a familiei Cristinei, cei doi au ajuns la despărțire. Încă de când au început să formeze o relație în cadrul emisiunii, aceasta a spus că el este total diferit de fiica ei și nu le dă prea multe șanse. Din nefericire, vorbele ei de pe atunci s-au dovedit a fi adevărate.

Citește și: Cristina și Georges de la Căsătoriți pe nevăzute, primele declarații după terminarea emisiunii:”Eu îl voiam pe el”

Citește și: Georges de la Căsătoriți pe nevăzute a refuzat plecarea pe mare pentru Cristina:„Am sperat că o să găsim o soluție'

Citește și: Gabriela Cristea luptă cu kilogramele în plus, dar nu reușește să slăbească:„Mă apucă disperarea. De dimineață și până seara mă gândesc…'

Citește și: Cine a fost Leopoldina Bălănuță, soția lui Mitică Popescu.Au fost căsătoriți timp de 22 de ani

Cristina și Georges de la 'Căsătoriți pe nevăzute' au divorțat

În 2022, luna decembrie, Cristina și Georges au semnat actele de divorț. În aceste momente, pe cei doi nu-i mai leagă absolut nimic. În timp ce Cristina a ales să nu vorbească deloc despre acest subiect, fostul ei soț nu a ezitat și și-a informat fanii și marea comunitate despre cele întâmplate. Ba mai mult decât atât, a povestit pe larg cum s-a ajuns în acest punct în relația lor.

Le mulțumesc tuturor celor care ne-au fost alături în povestea asta a noastră. A fost ceva splendid, inedit. Ceva unic în țară. Am dus-o cât de mult am putut noi. Am rupt actele. Am făcut asta în luna decembrie, la Dâmbovița. A fost o perioadă în care nu prea mă regăseam. Am așteptat să rămână decizia definitivă. Acum, prin faptul că vorbesc despre asta, o să mă simt eliberat.', a dezvăluit George într-un live pe Instagram.

Care a fost motivul despărțirii dintre Cristina și Georges

Georges nu și-a lăsat fanii și marea comunitate în suspans. Fără a ezita a explicat că decizia de a divorța a fost de comun acord. Niciunul dintre ei nu este supărat și nu suferă pe urma despărțirii, asta fiindcă relația lor ajunsese să fie mai multe una de prietenie. Fostul concurent de la 'Căsătoriți pe nevăzute' a explicat că deveniseră tovarăși din soț și soție, astfel că lucrurile nu se îndrepta spre bine oricât de mult au încercat ei.

'Noi doi nu ne-am despărțit din motive de ceartă. N-am suferit, este o decizie matură din partea amândurora. Eram așa, ca frații, foarte buni prieteni, și nu era tocmai cea mai sănătoasă relație. Nu cred că mai aveam unde să creștem de acolo. Eram prea tovarăși', a mai continuat Georges.

Ce părerea aveau părinții Cristinei despre Georges

În timp ce Georges și Cristina erau cu adevărat uimiți unul de altul și se plăceau foarte mult, părinții ei nu aveau aceeași părere. Deși erau încă în cadrul emisiunii 'Căsătoriți pe nevăzute', mama acesteia nu a ezitat și și-a spus părerea sinceră despre ei. Mai concret a explicat că, din punctul ei de vedere, sunt două persoane total diferite, unde nu există compatibilitate.

Observ că vin din părți diametral opuse. Sunt foarte curioasă să văd unde este compatibilitatea dintre ei, pentru că eu îi văd diametral opuși. Cristina e mai zăpăcită, el e mult mai așezat, mai temperat', a spus Liliana Diaconu.

Nici tatăl Cristinei nu a ezitat, așa că a comentat și el pe atunci, pe baza potrivrii dintre fiica lui și Georges.

E puțin șocant, da nu prea mult. Având în vedere meseria mea, cunosc și oameni de culoare și asiatici și toate națiile. E român. Aș crede că și de religie' (n.r. creștin ortodox), a spus tatăl Cristinei, Gigel Diaconu.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton