Cristina Mihaela Dorobanțu s-a despărțit de iubit înainte de nuntă, după 6 ani de relație! Cine e milionarul care i-a pus din nou inima pe jar

 Oana Pantazi
.

Cristina Mihaela Dorobanțu și-a surprins apropiații, care așteptau să fie invitați la nuntă în această vară, cu o… despărțire, după 6 ani de relație. Iată însă că simpatica prezentatoare a depășit momentul și iubește din nou!

ITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

Cristina Mihaela Dorobanțu a cunoscut celebritatea la emisiunea Bravo, ai stil!, care a devenit o adevărată rampă de lansare pentru ea. Ulterior, ambițioasa concurentă a participat și la proiecte de televiziune, în cadrul Kanal D, având o rubrică de modă la Teo Show și fiind coprezentatoare, alături de Victor Slav, la Îmi place dansul.

Citește și: Brigitte Pastramă și-a dat fiul afară din casă, după scandalul monstru. Robert Sfăt spune că a ajuns pe străzi: 'Sunt un orfan exportat la București de la 14 ani'

Nunta trebuia să aibă loc în această vară!

Dacă pe plan profesional lucrurile mergeau perfect, iată că și în plan personal viața Cristinei Mihaela părea aranjată. Simpatica prezentatoare trăia o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul ei, Mihai, și, după 6 ani de relație, aveau planuri de nuntă, în această vară.

Anul trecut, invitată la Interviurile VIVA!, Cristina Mihaela ne-a povestit despre planurile ei de viitor alături de Mihai, viitor care implica nuntă și un copil…

Citește și: Connect-R și Misha se înțeleg mai bine ca niciodată! Ce i-a adus împreună: „Bucurie, bucurie, bucurie”

„Am zis că la vară mă mărit. Nu am stabilit, dar cu siguranţă dacă va urma nunta, o să ştii. O să fie aşa, de pe o lună pe alta, la modul: Băi, luna viitoare ne căsătorim. Hai să veniţi la nuntă!

Nu sunt genul care să îmi planific lucrurile din timp, trăiesc tare mult prezentul şi mă bucur de lucrurile care mi se întâmplă pentru că simt că în felul acesta adun energia pozitivă asupra mea. (…)

Eu am spus toată viaţa că o sirenă, aşa în pantaloni. Cu siguranţă, va fi simplă, nu o să vă şochez. Cred că o să fie o rochie de prinţesă, măcar o dată în viaţă. Să îmi îndeplinesc şi eu visul ăsta. (…) O să fie simplă rochia mea de mireasă, cu siguranţă o să am voal, şi decorul şi tot ce se va întâmpla în jur va fi simplu.', a spus Cristina Mihaela.

103118111_1708479475975046_3263136791557216402_o103118111_1708479475975046_3263136791557216402_o

O nouă viață, un nou iubit!

Surprinzător însă, planurile Cristinei Dorobanțu alături de iubitul ei s-au năruit cu puțin timp înainte de nuntă, cei doi luând decizia de a merge pe drumuri separate. Iată însă că, la doar câteva luni de la despărțirea de logodnicul ei, vedeta Kanal D a fost surprinsă de către paparazii cancan.ro alături de un alt bărbat. Conform sursei citate, noul iubit al Cristinei Mihaela este Paul George Lung, un milionar din Cluj, care deține o firmă de închirieri de mașini de lux, dar și o firmă care produce energie electrică. Se pare că viața Cristinei Mihaela, care pare mai fericită ca niciodată, a intrat din nou pe făgașul potrivit.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton