Cristina Joia, de la Visuri la cheie, desfigurată în bătaie într-un magazin din Capitală! "Mi-a țâșnit foarte mult sânge"

 Oana Pantazi
.

Cristina Joia, de la Visuri la cheie, a fost bătută cu bestialitate într-un magazin din Capitală, de o șoferiță căreia i-a reproșat că a blocat intrarea în magazin și trecerea de pietoni. Iată primele declarații ale designerului!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cristina Joia, unul dintre designerii emisiunii Visuri la cheie, de la PRO TV, a fost în acest weekend victima unei agresiuni într-un magazin de pe Calea Șerbam Vodă, din București. Aceasta a fost atacată violent de către o femeie căreia i-a reproșat că a blocat drumul de acces, dar și trecerea de pietoni cu mașina.

A bătută cu bestialitate și a ajuns la spital

În acel moment, femeia s-a năpustit asupra designerului, lovind-o în plină figură cu un obiect contondent – cel mai probail niște chei – și spărgându-i nasul și provocându-i o rană de câțiva centimetri. Conform comunicatului Poliției Capitalei, secția 14 de Poliție a fost sesizată prin apel la 112. Ulterior, jurnalistul PRO TV Ovidiu Oanță a povestit pe pagina sa de socializare cum s-au petrecut lucrurile.

„Cristina Joia, unul dintre designerii emisiunii Visuri la cheie, a fost victima unui atac extrem de violent, petrecut ieri după-amiază, într-un magazin din Calea Șerban Vodă. O femeie căreia îi reprosase că a blocat cu mașină o trecere de pietoni, dar și parcarea magazinului, s-a năpustit asupra realizatoarei aflată la cumpărături, pe care a lovit-o in plină figura cu un obiect tare – nu e clar dacă un „box” sau cheie – zdrobindu-i nasul și provocându-i o rană de câțiva centimetri.

Cristina Joia a fost transportată, plină de sânge și aproape leșinată, la spitalul Bagdasar Arseni, unde a fost operată. Poliția a identificat agresoarea, cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, însă nu îi cere socoteală, pentru că așteaptă că realizatoarea de televiziune să iasă din spital, să meargă la secția de poliție și să depună plângere penală”, a scris jurnalistul pe pagina sa de Facebook.

Cristina-Joia-1-1024×1003Cristina-Joia-1-1024×1003

Cristina Joia de la Visuri la cheie, primele declarații

Designerul a povestit ulterior, pentru PRO TV, că întregul scandal s-a iscat din cauză că a îndrăznit să-i atragă atenția unei șoferițe că parcase neregulamentar.

„M-am îndreptat către magazin şi o văd pe această femeie care iese din magazin şi se îndreaptă către maşină şi am întrebat-o dacă e maşina ei şi mi-a răspuns într-un limbaj foarte vulgar, pe care nu-l pot reproduce, că ce mă interesează pe mine. Am intrat în magazin şi am lăsat-o înjurând.

M-am apucat să fac cumpărături, puneam banane, eram cu spatele şi când m-am întors m-am trezit cu un pumn în faţă […] A fost incredibil de puternică, pe moment nu mi-am dat seama că avea ceva ascuţit aici şi am căzut. Mi-a ţâşnit foarte mult sânge, oamenii din jur se uitau, nimeni nu suna la politie sau SMURD, ea a fugit. Mi-era foarte rău deja, a povestit designerul pentru Ştirile ProTV.

Citește și: Ce a convins-o pe Simona Gherghe să se întoarcă în televiziune și să accepte un reality-show: „Emisia îmi permite să fiu plecată de acasă atunci când…”/ EXCLUSIV

Citește și: Secretul Mihaelei Rădulescu pentru un trup perfect, la 51 de ani: „Nu cred în dietă și proceduri miraculoase de slăbit sau ars grăsimi”/ INTERVIU

Citește și: Sora lui Pepe, acuzații grave la adresa artistului, după ce el a zis că o iubește. Rebeka: „Nu m-a ajutat niciodată!”

Citește și: Tratamentul special prescris de medicii francezi pentru Nicolae Botgros. Era la un pas de comă din cauza COVID-19, dar acum se simte bine

Citește și: Îl mai ții minte pe Tarkan, turcul care făcea furori cu piesa Șikidim? La 48 de ani arată mai bine ca în tinerețe!


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton