Cristina Joia de la Visuri la cheie a divorțat în secret: “S-a întâmplat în urmă cu un an jumătate…’

 Dumitrache Laura
.

Cristina Joia de la Visuri la Cheie a divorțat în secret. Cristina Joia este unul dintre cei mai apreciați designeri de interior de la noi din țară. Vedeta face parte din echipa emisiunii” Visuri la cheie’, difuzată la Pro TV. Arhitecta a avut parte de o drama în urmă cu urmă cu doi ani, când a fost lovită brutal într-un supermarket din București. Viața I s-a schimbat radical în ultimii ani, iar recent a declarant că a divorțat de soțul ei, Bogdan, în mare secret.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Arhitecta de la Visuri la Cheie are un talent special în artele desenului. Cristina Joia se numără printre cei mai apreciați arthitecți din România. Împreună cu echipa emisiunii de la PRO TV, Cristina a schimbat zeci de destine ale oamenilor care au trecut prin drame cumplite. Însuși Cristina a trecut printr-un moment dificil, după ce a fost victima agresiunii fizice.

cRISTINA JOIAcRISTINA JOIA

În anul 2020, Cristina Joia a fost lovită cu brutalitate de către o femeie în incinta unui supermarket din Capitală. Aceasta a fost transportată de urgență la spital, după ce agresoarea i-a spart nasul. A urmat o perioadă grea de recuperare, iar vedeta a rămas cu cicatrice la nivelul feței. Fire discretă, Cristina a vorbit rareori despre viața sa personală. Invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, Cristina a dezvăluit că este o femeie liberă, după ce a divorțat de fostul soț în urmă cu mai bine de un an.

Citește și:Cum se simte Cristina Joia la 10 luni de când a fost agresată fizic:„A trebuit să trec prin niște traume'

Citește și:Cum arată Cristina Joia după operațiile la nas, în urma atacului din supermarket:”Îmi asum nasul ăsta brăzdat”

Citește și:Cum arată sora Ioanei Ginghină. Mult timp nu au știut una despre cealaltă:”Ea cumva trecuse pe stradă…”

Citește și:Cleopatra Stratan a luat permisul de conducere:”De azi sunt șoferiță”

Cristina Joia de la Visuri la cheie a divorțat în secret

Cristina Joia, unul dintre designerii de la Visuri la cheie a fost întotdeauna discrete cu viața sa personală. Cunoscută de telespectatorii ca fiind parte din echipa emisiunii de la PRO TV, Cristina a făcut recent dezvăluiri surprinzătoare despre viața sa personală. Vedeta are un băiețel, pe Andrei, acum în vârstă de 7 ani, iar alături de Bogdan părea că și-a construit familia mult visată. Ei bine, se pare că relația lor a ajuns la final, iar cei doi au divorțat.

Arhitecta de la Visuri la cheie a fost invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, care va fi publicat la sfârșitul acestei luni, unde a declarat că a divorțat de fostul soț, în urmă cu  mai bine de un an. Vedeta a divorțat în secret de cel cu care avea o căsnicie de mulți ani. S-a întâmplat în urmă cu un jumătate, in mai, anul trecut. Si am ales să nu vorbesc despre asta, în primul rând pentru că am avut eu nevoie de un timp să procesez ce se intampla.' , spune Cristina în trailer-ul postat pe canalul de Youtube al prezentatorului tv.

Cum l-a cunoscut Cristina Joia pe fostul ei soț

În urmă cu trei ani, Cristina Joia declara într-un interviu cum l-a cunoscut pe fostul ei soț, Bogdan. Vedeta a povestit că Bogdan a atras-o prin personalitatea sa, iar întâlnirea lor a fost una planificată de una dintre prietenele sale. Ulterior s-au cunoscut și au descoperit că se potrivesc. La acel moment, Cristina trecea printr-o perioadă dificilă, deoarece primise vestea că nu va avea niciodată copii, iar Bogdan a ajutat-o să treacă peste această dramă. Ba mai mult, cei doi au adoptat împreună un băiețel, pe Andrei.

Exact când nu eram pregătită pentru asta. Nu aveam chef de ieșit, de cunoscut oameni. Și am mers totuși la această întâlnire, mai mult forțată de această amică. Și am făcut cunoștință: „Bogdan!', zice el. Am tras mâna. Îl chema fix ca pe fostul iubit. „Ai și alt nume?', îl întreb. „Aristide', răspunde el. Am avut noroc, jur. Bogdan este foarte diferit de primul meu iubit, care se remarca printr-o personalitate cam bacoviană. Soțul meu are coloană vertebrală și mult umor. Asta m-a atras la el: mă făcea să râd. Nici vorbă să mă gândesc vreo clipă că ne căsătorim.Dincolo de toate astea, mi-am dat seama că el era bărbatul de care aveam nevoie pentru a trece prin toată povestea infertilității și adopției. Nu știu câți bărbați ar fi mers de mână cu mine în tot acest proces. El a făcut-o.', declara Cristina pentru life.ro.

Cristina Joia a fost agresată fizic înt-un supermarket

Cristina Joia a trecut prin momente de groază, după ce a fost lovită, în plină zi de o necunoscută. Vedeta i-a atras atenția agresoarei că a parcat pe trecerea de pietoni, iar aceasta i-a dat un pumn în fața, în timp ce se aflau într-un supermarket. Arhitecta de la PRO TV  a suferit o fractură de piramidă nazală și a fost operate de urgență.

Cristina a declarant că evenimentul i-a schimbat viața total. Aceasta a suferit mai multe intervenții chirurgicale în urma traumatismelor și a avut nevoie de ajutor specializat pentru a trece peste trauma. „A trebuit să mă detașez de eveniment, ca să-mi fie mie bine. Eu nu simt ură și nu țineam neapărat să o văd în pușcărie și pe copiii ei departe de ea. Este puțin frustrant că a trebuit să trec prin niștre traume, și eu și familia mea, cu suferință fizică și operații, dar și prin procesul în sine, care a fost traumatizant pentru mine din punct de vedere emoțional', a mărturisit Cristina Joia.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton