Cristina Ich și Alex Pițurcă, din nou împreună, după despărțire. Cum s-au distrat alături de fiul lor, Noah, de ziua lui

 Laciu Andreea
.

Cristina Ich și Alex Pițurcă au luat pe toată lumea prin surprindere după ce au apărut împreună la ziua fiului lor, Noah. Micuțul a împlinit trei anișori, așa că părinții lui au organizat o petrecere fabuloasă, la care au participat mai multe vedete alături de copiii lor. Printre acestea, s-au numărat și multe vedete, prietene de-ale Cristinei, precum Corina Băcanu. Cu toate că influencerița a anunțat recent că a pus punct relației cu tatăl fiului ei, cei doi foști iubiți pare că au lăsat totul deoparte de dragul acestuia.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cristina Ich și Alex Pițurcă au pregătit totul cu multă atenție. Micul Noah s-a bucurat alături de ambii părinți la petrecerea organizată în cinstea zilei sale de naștere. În filmările postate de cei doi foști iubiți pe conturile lor de Instagram se poate observa cu ușurință că aceștia i-au fost alături trup și suflet fiului lor, lăsând deoparte orice fel de problemă dintre ei.

cristina-ich-si-alex-piturca-0cristina-ich-si-alex-piturca-0

Cristina Ich și Alex Pițurcă, din nou împreună, după despărțire

Cei doi apar foarte fericiți în filmările postate pe conturile personale de pe rețelele de socializare, fiind alături de fiul lor. Au petrecut împreună cu Noah și cu invitații ca o adevărată familie, în timp ce se bucurau pentru rodul iubirii lor. Rămâne de văzut dacă această ocazie specială îi va face să își mai dea o șansă sau dacă povestea de dragoste dintre Cristina Ich și Alex Pițurcă s-a terminat definitiv.

Frumoasa influenceriță și fiul lui Victor Pițurcă au început relația cu mai mulți ani în urmă, iar în 2019 venea pe lume Noah. Din păcate însă, chiar în luna octombrie a acestui an, Cristina Ich anunța că s-a despărțit de tatăl copilului ei, printr-o postare scurtă pusă pe contul ei personal de Instagram: 'Noul meu statut: neatașată, singură, nemăritată. În sfârşit, sunt fericită”.

Citește și: Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au despărțit: „Noul meu statut: neatașată, singură, nemăritată”

Citește și: De ce nu au copii Cornelia și Lupu Rednic, după 30 de ani de căsnicie: „Hai să lămurim odată pentru totdeauna”

Citește și: Cristina Ich a fost abandonată de tată în copilărie: „L-am găsit, dar…”

Citește și: Copiii lui Ștefan Bănică vor juca în noua serie din „Liceenii”. Violeta și Radu Ștefan au roluri importante

Ce spunea Cristina Ich despre fostul ei iubit

S-au îndrăgostit la prima vedere, dar relația lor nu a fost deloc una lipsită de probleme. S-au iubit atât de mult, însă frumoasa vedetă a dezvăluit într-un podcast că pasiunea înflăcărată a venit la pachet și cu momente dificile.

„Dacă nu-l aveam pe Noah, îmi făceam bagajele și eram plecată în munți, închisă cu lacătul. A fost o perioadă în care voiam să fug de acasă. Nu că nu mai mă înțelegeam. Noi am făcut copilul ăsta extrem, extrem de repede.

Nu că ne-am îndrăgostit, a fost dragoste la prima vedere. Dragoste d-aia nebunească! Și eu de el, și el de mine! Cât poți să cunoști un om în trei luni? Nu-l cunoști în 20 de ani! Dar dacă ajungeam să-l cunosc nu aș mai fi ajuns să-l fac pe Noah. Dacă și el mă cunoștea pe mine era pa, la revedere! La fel și eu dacă îl cunoșteam pe el, pa, la revedere!

Am avut o perioadă groaznică! În care stai să te gândești ce e bine… Nu-i știam defectele, nu-l vedeam ce face, cum face, unde pleacă sau cum vine… Erau pipițele astea… Primeam poză în secunda doi. Nu te gândi că e vreun potolit omul, vreo ușă de biserică! Am deschis și eu Google-ul înainte. Știam ce mi-am luat!

Îi dau libertate, dar și eu vreau libertate! Alex e un bărbat căruia îi plac viața și distracțiile. L-am lăsat să facă ce și-a dorit. Dar sunt unele lipsuri care vezi că nu sunt OK. El e un om dificil, eu sunt om dificil. Alex nu m-a găsit în gunoi. Nu-mi lipsește nimic! Am banii mei, am casa mea!’, dezvăluia Cristina Ich la podcastul lui Radu Țibulcă. 

Sursă foto: Captură InstaStory, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton