Cristina Ich a fost cerută de soție! Alex Pițurcă i-a oferit inelul chiar de ziua ei

 Oana Pantazi
.

Cristina Ich a avut parte de cea mai frumoasă surpriză de ziua ei – a primit inelul de la Alex Pițurcă, cei doi urmând să formeze curând o familie alături de bebelușul lor.

Chiar de ziua ei de naștere, Cristina Ich a primit un cadou la care nu se aștepta din partea iubitului ei, Alex Pițurcă, acesta cerând-o de soție pe mama fiului său. Cei doi au devenit părinți acum aproximativ o lună, iar acum urmează să-și întemeieze o familie ca la carte.

Cristina Ich a fost cerută ca la carte de Alex Pițurcă

Cristina a primit inelul în prezența prietenilor lor comuni, alături de care sărbătoreau evenimentul la restaurant, și a fost extrem de emoționată în momentul în care iubitul ei i-a pus solitaire-ul pe deget. Ulterior, ea a postat pe Instagram o fotografie care imortaliza momentul, fiind felicitată de către fanii săi. Suntem curioși dacă acum își va schimba opiniile în privința căsătoriei… Iată ce posta Cristina Ich pe contul ei de socializare, recent, când a fost întrebată dacă s-a logodit.

'Dacă postezi un inel nu înseamnă că ai fost cerută. Și eu urăsc rochiile de mireasă și nu aș purta niciodată așa ceva. Eu nu cred în povești cu prinți și prințese, sunt fană scufița roșie, cred în lupi. Plus că și măritișul ăsta are rolul lui. La mine este ori când trebuie, ori niciodată.

Te căsătorești ca să ce? Ca să ai copil? Nu, fraților, te căsătorești că mori după aia, că vrei să știi că într-un fel îți aparține, deși noi nu aparținem nimănui. Nu vreau rahat de ochii lumii, să arăt că sunt măritată. Prefer să stau așa toată viața. Eu cred în iubire, nu în angajamente‘, a scris Cristina Ich pe Instagram.

Cristina Ich a primit inelul de la Alex Pițurcă.Cristina Ich a primit inelul de la Alex Pițurcă.
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton