Cristina Dochianu a născut. Primele imagini cu al treilea copil al fostei prezentatoare TV

 Pirvu Cristina
.

Cristina Dochianu a devenit mămică pentru a treia oară. Este bucurie mare în familia fostei prezentatoare TV. Marele eveniment a fost ținut în secret până astăzi, când vedeta a postat prima imagine cu micuțul în mediul online. Acolo, a primit o mulțime de felicitări. 

Ziua cea mare a venit! Cristina Dochianu și-a strâns la piept al treilea copil. În urmă cu câteva zile, Cristina Dochianu a adus pe lume cel de-al treilea copil, un băiețel perfect sănătos. Împreună cu soțul ei, Cristian Fogarassy, aceasta a ales numele micuțului: Nicolas.

Chiar astăzi, vedeta a postat o imagine în mediul online. În fotografie apar fetițele ei care stau în jurul băiețelului aflat într-o scoisă specială pentru bebeluși. Primirea a fost una specială. Din baloane colorate scria: Bine ai venit! Nicolas!

Vedeta este foarte discretă cu viața personală de când s-a retras din lumina reflectoarelor. Acum este mămică full-time, soție cu normă întreagă.

Cristina este căsătorită cu Cristian Fogarassy și mai au împreună două fetițe:Yvonne (5) şi Anais (2 ani şi jumătate).

Ce mai face Cristina Dochianu, frumusețea blondă de la știri sportive

Astăzi, Cristina Dochianu este la fel de frumoasă, însă are cu totul alte preocupări. Vedeta s-a retras din showbiz și duce o viață liniștită alături de soțul ei și de cei doi copii. Cristina s-a căsătorit în anul 2013 cu Cristian Fogarassy, într-o ceremonie discretă ce a avut loc lângă Orșova, orașul în care blonda și-a petrecut copilăria. În 2015, Cristina a adus pe lume primul copil al cuplului, o fetiță, Yvonne, iar în urmă cu doi ani s-a născut și un băiețel, vedeta reușind să țină sarcina ascunsă vreme de opt luni.

Până la căsătoria cu omul de afaceri Cristian Fogarassy, Cristina Dochianu a avut o relație mediatizată cu Radu Cernăuțean, din trupa Crush, începută la finalul lui 2007 și încheiată în 2010.

Cristina Dochianu a nascut al treilea copil 2Cristina Dochianu a nascut al treilea copil 2

Foto: Facebook, Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton