Cristina Cioran și noul iubit, gesturi romantice la malul mării. „Nu aveam foarte multe lucruri în comun, dar...”

 Dumba Gabriela
.

La 43 de ani, Cristina Cioran l-a întâlnit pe prințul din povești și spune că acum este extrem de fericită. Noul iubit a făcut-o să creadă, din nou, în dragoste, iar porumbeii au fost recent la malul mării. Din excursia lor pe litoral n-au lipsit săruturile și gesturile romantice pe care le-au împărtășit cu fanii din online.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

După 10 ani alături de Traian Văduva, Cristina Cioran a pus punct relației și și-a deschis inima, spune ea, pentru dragostea adevărată. Minunea nu a întârziat să apară, iar actrița este acum mai fericită ca niciodată. S-a mutat deja cu bărbatul pe care a pus ochii la o petrecere, imediat după despărțire și iată că sunt nedespărțiți și foarte îndrăgostiți și câteva luni mai târziu.

135217933_122352976371066_434131595973870774_n135217933_122352976371066_434131595973870774_n

Recent, Cristina Cioran a postat pe contul său de Instagram, o fotografie cu iubitul ei, la malul mării. Cei doi apar sărutându-se cu foc, iar fanii din mediul online au reacționat imediat, au apreciat fotografia și le-au urat o relație fericită.

Nu demult, Cristina a clarificat cum a luat sfârșit despărțirea de Traian și cum l-a întâlnit pe noul iubit, pentru a pune punct speculațiilor că și-a părăsit fostul partener tocmai pentru că se îndrăgostise de altcineva.

„Am ieșit din acea relație de 4 luni și jumătate. Din păcate, relațiile nu mai țin ca pe vremuri. Am decis împreună să nu vorbim despre asta, din respect ptr familiile noastre. Acum sunt împreună cu cineva. Nu e adevărat cum s-a scris, nu Traian m-a părăsit. La un moment dat, nu ne-am mai înțeles și am tot încercat să reluăm relația și nu a mai funcționat. Sufletele s-au deschis atât la mine cât și la el, astfel încât și eu și el suntem fericiți cu alte persoane.  Persoanele acestea au apărut imediat după despărțire.

Citește și:

Cove lipsește de la Vorbește Lumea! A fost testat pozitiv pentru COVID-19: cum se simte

Alina Pușcău, adevărul despre relația cu Leonardo DiCaprio: „Ne-am cunoscut la Paris”. Când a ajuns mama actorului în România / EXCLUSIV

Adrian Păduraru, adevărul despre relația cu Teodora Mareș din filmul Declarație de dragoste: „Între noi lucrurile nu stăteau în termeni de simpatie”/ EXCLUSIV

Mi-am deschis sufletul și în momentul ăla… Ne-am cunoscut la o petrecere, lângă București, când eram deja singură. Poate că nu era finalizat total. Nu m-am ascuns nicio secundă cu această relație, din momentul în care ea a început. Poate că nu ne-am fi despărțit total, dacă nu era el. Acum sunt foarte fericită. Nu aveam foarte multe lucruri în comun, dar acum încep ușor, ușor să se dezvolte.  Locuim împreună de când ne-am cunoscut. Când ne-am cunoscut amândoi ieșisem dintr-o relație și a fost un moment în care ne-am completat.', a declarat Cristina Cioran, în urma cu ceva timp.

Pe de altă parte, și Traian Văduva, fostul partener de viață al Cristinei Cioran, este deja într-o relație și a făcut public acest lucru înaintea actriței. S-a scris că Traian a fost cel care a decis să rupă relația, însă Cristina a clarificat că decizia a fost una de comun acord.

Chiar și așa, nici unul dintre ei nu dezvăluie motivul despărțirii, mai ales că se pregăteau de nuntă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton