Cristina Cioran exclude împăcarea cu Alex Dobrescu: ”M-am gândit să-i mai dau o șansă, dar a picat testul”

 Calin Maria Bianca
.

Cristina Cioran exclude împăcarea cu Alex Dobrescu. În urmă cu aproxiamtiv 3 luni, vedeta și tatăl copilului ei și-au spus 'adio', însă nu oricum. Și-au aruncat numeroase vorbe dure în fața tuturor și au trecut la șantaj și amenințări. Totuși, după câteva săptămâni au fost zăriți împreună într-un club din Capitală. Dacă pe atunci, actrița voia să-i mai acorde o șansă și să se împace, acum lucrurile nu mai stau deloc așa. Se pare că Alex Dobrescu a călcat din nou cu stângul și a supărat-o pe frumoasa blondină care a decis că nu mai există varianta de a forma un cuplu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cristina Cioran și Alex Dobrescu au fost surprinși în urmă cu câteva săptămâni împreună într-un club din Capitală. Atunci toată lumea credea că este momentul în care cei doi își mai acordă o șansă, însă nu a fost așa. Deși se pregătise să-l primească înapoi alături de ea și de fiica lor, se pare că actrița s-a răzgândit pe urma unor acțiuni ale fostului ei iubit.

cioran-1cioran-1

Cristina Cioran a recunoscut că se gândea la o împăcare cu Alex Dobrescu. Ba mai mult a vrut să-i mai acorde o șansă de a forma din nou o familie alături de fetița lor, însă a făcut din nou ceva greșit. Nu, nu a dezvăluit despre ce este vorba, însă este clar că a deranjat-o foarte tare, astfel încât a spus mai sigură ca niciodată că nu mai poate fi nimic între ei.

Citește și: Ce probleme de sănătate are Cristina Cioran: 'M-a dat peste cap, mă doare tot corpul. Stau izolată'

Citește și: Cât de des o vizitează Alex Dobrescu pe fiica sa, după scandalul cu Cristina Cioran: „Se implică atât cât dorește”

Citește și: Cum se descurcă Eliza, fiica Adrianei Iliescu, la cele două facultăți la care studiază: „Îmi cere sfaturi…”

Citește și: Andreea Moromete a jignit-o pe Alexandra Ciomag la Survivor 2023: „Ultima falsitate de om. Mi-e silă de ea…'

Cristina Cioran exclude împăcarea cu Alex Dobrescu

Cristina Cioran a explicat că este conștientă că Alex Dobrescu își iubește foarte mult copilul. De asemenea, a precizat că și pe ea o iubește, însă în felul său. Cu toate astea și în ciuda numeroaselor încercări pe care acesta le-a făcut pentru a o recuceri pe femeia cu care are un copil, actrița a luat deja decizia. Potrivit declarațiilor ei, nu mai există șansa unei împăcări între ei, nici măcar de dragul fetiței adorabile pe care o au împreună.

„Ce să spun? Da, mă gândesc că-și iubește copilul că ar fi culmea să nu-l iubească. În legătură cu mine, nu se poate nimic. Adică s-a terminat și aia e. Da, într-adevăr, el mi-a făcut cadou un inel. În legătură cu relația aceasta, nu. Ea nu se poate reface. Odată ce s-au stricat niște lucruri. M-am gândit să-i mai dau o șansă, doar că a picat testul. Am încercat să avem o relație civilizată și prietenoasă de dragul fetiței. Nu o relație între noi doi, o relație normală.', a spus Cristina Cioran la Antena Stars.

Cristina Cioran: 'Mie nu-mi spune lucrurile pe care le-a spus în presă'

Nu mai este un secret faptul că după ce s-a aflat că s-au certat, Alex Dobrescu a declarat în fața presei că are gânduri serioase cu Cristina Cioran. Vorbea despre nuntă și cerere în căsătorie, dar și multe alte lucruri frumoase între ei doi. Totuși, actrița susține faptul că i-a făcut cadou un inel, a cerut-o în căsătotie, însă nu a vorbit cu ea despre ceea ce a declarat în fața tuturor. Mai mult decât atât, ea a ajuns să creadă că face totul doar în glumă.

'Nici eu nu înțeleg dacă face sau nu lucrurile în glumă. Habar nu am. Mie nu-mi spune lucrurile pe care le-a spus în presă. M-a cerut în căsătorie, dar acum ceva vreme. Noi vorbim de acest interviu. Eu știu că mă iubește, dar mă iubește în felul lui.', a continuat actrița.

Cât de des își viziteză Alex Dobrescu copilul după despărțirea de Cristina Cioran

Cristina Cioran nu a mai lăsat loc de interpretări și a spus clar că nu mai există cale de împăcare între ea și Alex Dobrescu. Cu toate astea, au o relație bazată pe respect, de dragul copilului pe care-l au împreună. Actrița este deschisă să iasă cu el și cu fiica lor ori de câte ori vrea acest lucru. Referitor la cât de des o vizitează, aceasta a explicat că se implică cât dorește el, precizând însă că micuța Ema îi simte lipsa.

Vorbim despre copil, despre ce treburi mai avem împreună. El este cu proiectele lui, are un restaurant libanez. Am vorbit despre împăcare, dar nu este cazul. Pe hârtie, minusurile sunt mai multe. În situația de față nu m-aș împăca cu el pentru copil. Nu cred în genul acesta de compormis. Mama mea mă ajută cu fetița. El se implică atât cât dorește. Dacă vrea să o vadă pe Ema o vede, ieșim la un restaurant, ieșim într-un parc, este normal ca fetița să ne vadă într-o atmoferă plăcută. Își dorește la câteva zile să o vadă pe Ema. Fetița îi simte lipsa și contează foarte mult prezența celuilalt părinte‘, a mărturisit Cristina Cioran în emisiunea de la PRO TV.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton