Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman se pregătesc de nuntă? Actrița a făcut anunțul mult așteptat de fani

 Lupescu Anca
.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani. Cei doi sunt logodiți, dar nu au vorbit până acum despre o eventuală nuntă. Acum, Cristina Ciobănașu a făcut anunțul mult așteptat de fani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Actrița a fost cerută de soție în urmă mai mult timp, dar nu s-a pus până acum problema de planuri de nuntă, asta deși cei doi s-au căsătorit în serialul în care joacă.

Cum arată fratele biologic Cristinei Ciobănașu. Sunt ca două picături de apă, însă un detaliu a enervat-o pe actriță: „Serios? Până și fratele mai mic?'

După ce în urmă cu mai mult timp actrița a fost cerută de soție, iată că aceștia nu au ajuns încă în fața altarului, însă Cristina Ciobănașu se pare că e mai nerăbdătoare ca niciodată să spună da în fața ofițerului de stare civilă și în fața lui Dumnezeu.

Recent, îndrăgitul cuplu a participat la nunta unei bunei prietene de-a Cristinei Ciobănașu, iar actrița a anunțat acest lucru pe pagina sa de socializare, urmând ca la finalul postării să-l întrebe pe Vlad Gherman dacă acum este rândul lor să devină soț și soție.

'Cea mai fericită pentru prietena mea care a spart gheața și s-a măritat! 💍😍 Vlad, noi urmăm?', a scris Cristina Ciobănașu pe pagina sa de Instagram.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au întâlnit pe platourile de filmare. Cei doi erau extrem de tineri și la început de carieră, dar și-au dat seama că sunt potriviți atât pentru meseria care i-a adus împreună, dar și unul pentru altul.

Cristina Ciobănașu, schimbare neașteptată de look! „Mi-a plăcut să fiu roșcată, dar mi-a ajuns”. Ce mesaje i-au lăsat fanii, pe Instagram

Aceștia au trecut ambii prin schimbări imense, au muncit mult și și-au dedicat timpul exclusiv carierei. Acum, joacă în seriale celebre, iar de multe ori, datorită chimiei dintre ei, regizorii ajung în cele din urmă să rescrie scenariul pentru ca ei să ajungă iubiți.

Vlad-Gherman-si-Cristina-Ciobanasu-1-500×500Vlad-Gherman-si-Cristina-Ciobanasu-1-500×500

Tânăra are doar 23 de ani, dar este într-o relație cu Vlad de nu mai puțin de 8 ani.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton