Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, fotografie incendiară. S-au pozat goi în cadă

 Lupescu Anca
.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman sunt un cuplu extrem de îndrăgit. Cei doi actori sunt împreună de 8 ani și sunt logodiți.

2-cristinaciobanasuvladgherman2-cristinaciobanasuvladgherman
Citește și: Cristina Ciobanăşu şi Vlad Gherman au vorbit despre nuntă și copii în VIVA! de aprilie. Vlad: „O să fiu un tată zăpăcit!'


Cât despre nuntă, cei doi nu se grăbesc, mai ales că tot ce s-ar schimba între ei ar fi un simplu act.


„Nu ne grăbim nicăieri, noi tot împreună suntem, facem aceleași lucruri și dacă suntem căsătoriți, și dacă nu suntem', explică Cristina Ciobănașu. Iar Vlad e de aceeași părere:

„Nu avem nevoie de un act care să dovedească, negru pe alb, că noi ne iubim cu adevărat.

Sincer, aștept momentul acela când după biserică vom merge să dansăm, ne vor fi alături prieteni, familie, părinți care plâng.

Abia îl așteptăm, dar nu vrem să ne grăbim, nu vrem să facem totul doar ca să bifăm'.

Citește și: Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman împlinesc 8 ani de relație. Ce decizie au luat în legătură cu nunta


Cristina Ciobănașu și Vlad German au postat recent pe rețelele de socializare o fotografie din intimatea lor. Cei doi actori s-au pozat în cada plină cu spumă, însă nu au lăsat să se vadă nimic din ce nu trebuia.


Vlad Gherman a povestit totul despre momentul în care el a cerut-o de soție pe Cristina.

A întâmpinat multe probleme, însă nu este supărat că nu a ieșit conform planurilor deoarece acum au mai multe amintiri din acel moment.

„Primea telefoane şi fix în momentul cu pricina ea vorbea la telefon, venise şi chelnerul cu tortul, începuse piesa, Cris nicio treabă.

Citește și: Cristina Ciobanașu îmbracă rochia de mireasă. Vlad Gherman poartă și el costumul de ginere

Eu îi făceam semn să închidă, chelnerul îmi făcea semn că se stinge lumânarea pe tort. Până la urmă a închis, s-a uitat la tort, eu m-am pus în genunchi, am deschis cutia pe invers, nu am găsit din prima inelul.

Citește și: Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman încă nu au casa lor! Cei doi locuiesc cu Ruxandra Ion, mama adoptivă a actriței

Pe tort (n.r. era greşită traducerea) scria Fericeşte-mă în loc de Căsătoreşte-te cu mine.

Au fost tot felul de stângăcii. Cred că dacă totul era ca la carte poate nu ar fi fost atât de spectaculos. Dar aşa avem ce povesti de fiecare dată”, a povestit Vad Gherman despre cererea în căsătorie.

Citește și: Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman, despre prima întâlnire. Actorii din FRUCTUL OPRIT au spus în VIVA! de aprilie ce iubesc unul la celălalt, după 7 ani


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton