"Au vrut să-l arunce la gunoi, nu voiau să-l bage în incubator, pe externare scria avort". Cristina Bâtlan s-a luptat din răsputeri să salveze viața fiului ei, născut prematur la 5 luni și jumătate

 Radulescu Ruxandra
.

Cristina Bâtlan s-a luptat din răsputeri să salveze viața fiului ei. Cristina Bâtlan este una dintre cele mai de succes femei de afaceri din România, dar și o mamă extrem de dedicată. Vedeta are un fiu, pe nume Adrian, 18 ani, din mariajul cu fostul soț, Robert. Femeia de afaceri a făcut mărturisiri cutremurătoare despre momentul în care copilul ei s-a născut prematur, la 5 luni și jumătate, iar medicii nu-i dădeau nicio șansă de supraviețuire. Cristina Bâtlan s-a luptat ca o leoaică pentru a-l ține în viață pe fiul ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cristina Bâtlan s-a luptat din răsputeri să salveze viața fiului ei. Cristina Bâtlan, 49 ani, fondatoarea unuia dintre cele mai de succes branduri din România, este mândră de fiul Adrian, în vârstă de 18 ani, rezultat din mariajul cu fostul soț, Robert. Puțini știu, că femeia de afaceri l-a născut prematur pe copilul, la 5 luni și jumătate, iar bebelușul cântărea doar 815 grame. Invitată la podcastul lui Măruță, Cristina Bâtlan oferit detalii tulburătoare, spunând că medicii voiau să-l arunce pe micuț la gunoi.

maxresdefault-10-1maxresdefault-10-1

Cristina Bâtlan s-a luptat din răsputeri să salveze viața fiului ei, născut prematur la doar 5 luni și jumătate

Cristin Bâtlan, jurata de la Imperiul Leilor, este, în primul rând, o mamă extrem de devotată fiului ei, Adrian. Femeia de afaceri a povestit cum a născut prematur, la 5 luni și jumătate, fătul cântărind doar 815 grame. Cristina Bâtlan și-a amintit că medicii au vrut să-l arunce la gunoi pe bebeluș, însă soțul ei de la acea vreme s-a rugatde medici să îl bage pe fiul lor la incubator și să-i ofere o șansă la viață.

Citește și: Cristina Bâtlan s-a deghizat pentru a-și verifica angajații. Ce a descoperit: „Stând cu ei mi-am dat seama că…”

Citește și: Cum și-a amenajat Cristina Bâtlan casa. S-a inspirat din cultura japoneză: „Nu am mobilă la înălțime, nu am nicio canapea’

Roberto (nr. fostul soţ al Cristinei), în momentul în care Adi s-a născut, a spus că acest copil dacă are gena mea şi a ta, nu are cum să moară, el trăieşte. Medicii au spus că nu are nicio şansă. Au vrut să-l arunce la gunoi, nu voiau să-l bage în incubator, pe externarea din spital scria avort. Şi Roberto i-a rugat să bage copilul în incubator', a povestit Cristina Bâtlan, în 2022, în podcastul lui Măruță.

Cristina Bâtlan: „Șansa lui era infimă”

Cristina Bâtlan a continuat șirul destăinuirilor cutremurătoare. Medicii notaseră încă dinainte pe fișa de externare bebelușul Cristinei Bâtlan s-a născut mort, întrucât fătul avea șanse minime de supraviețuire.

Citește și: „Aia nu mai este familie. De ce s-a despărțit Marius Elisei de Oana Roman, de fapt

Citește și: ‘Am plâns 6 luni în fiecare zi. M-a luat pe nepregătite. Rita Mureșan se confruntă cu probleme de sănătate

„Copilul a fost declarat viu după trei zile, pentru că şansa lui era infimă, nu exista. Eu nu l-am văzut în primele trei zile, l-am văzut abia după trei zile. Am văzut un copil care râdea. I-am cerut surorii mele să-mi facă haine pentru Adi, i-am spus să se ducă să ia un costum şi să îl taie la jumate. Era foarte, foarte mic. Mi se părea superb. Adi nu se poate uita la pozele cu el şi nu înţelege cum îl vedeam superb', a mai spus ea.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton