Cristina Bălan e însărcinată și a dezvăluit sexul bebelușului. Primele imagini cu burtica de gravidă: „Vă împărtășesc și vouă bunavestire”

 Dumitrache Laura
.

Cristina Bălan e însărcinată și a dezvăluit sexul bebelușului. Cristina Bălan este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Vedeta și-a surprins fanii din mediul online după ce a anunțat că va deveni mamă pentru a treia oară. În 2002, Cristina i-a adus pe lume pe Toma și Matei, doi băieți absolut minunați. Cântăreața este însărcinată în 6 luni, iar peste câteva săptămâni va aduce pe lume o fetiță.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cristina Bălan e însărcinată și a dezvăluit sexul bebelușului. Cristina Bălan, câștigătoarea show-ului muzical Vocea României' va deveni mamă pentru a treia oară. Cântăreața este căsătorită cu Gabriel Bălan din 2012, iar împreună au doi copii, Toma și Matei. Cei doi au fost diagnosticați cu sindromul Down, iar de-a lungul timpului, artista s-a luptat pentru drepturile copiilor ei.

Cristina balanCristina balan

Artista și-a surprins fanii după ce a postat pe rețelele de socializare două imagini cu burtica de gravidă. Vedeta a preferat să țină ascunsă sarcină vreme de 6 luni, iar astăzi a dezvăluit marea veste. Cristina Bălan este fericită că va deveni mamă pentru a treia oară și că fiii ei vor avea o surioară. Matei și Toma sunt cea mai mare binecuvântare a artistei și a soțului ei.

Citește și: O mai ții minte pe câștigătoarea Vocea României 2015?Cristina Bălan s-a mutat la țară de dragul gemenilor care suferă de sindromul Down și a pus cariera pe plan secund

Citește și:Cristina Bălan, reacție dură după scandalul cu George Buhnici:”Daca aveti si vergeturi si celulita, va rog: la plaja cu voi! Acele declarații buhnicio-mârlănești…”

Citește și: Ce mesaj i-a transmis polițista Adela Loredana soțului ei, înainte de a se sinucide:„Nu pot să mai trăiesc cu durerea asta'

Citește și: Anamaria Prodan, prima afaceristă din România care lansează propria colecție de NFT-uri:”Fac parte din mai multe proiecte frumoase”

Cristina Bălan e însărcinată și a dezvăluit sexul bebelușului

Cristina Bălan este în culmea fericirii. Artista trăieștea una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei. Artista a anunțat în urmă cu puțin timp că va deveni mamă pentru a treia oară. Câștigătoarea emisiunii Vocea României a postat câteva imagini cu burtica de gravidă, dar și un mesaj emoționant. Cristina este însărcinată în 6 luni și urmează să aducă pe lume o fetiță. Vedeta a preferat să țină totul secret, iar acum a dezvăluit marea veste.

Vă împărtășesc și vouă bunavestire, după o lungă perioadă de discreție.Astăzi se împlinesc 6 luni de când a apărut Minunea în viața noastră: Nadeea Sofia . Băieții sunt foarte încântați că vor avea o soră. Nouă încă ni se pare ceva extraordinar „, a scris Cristina Balan pe Facebook.

Cristina Bălan va aduce pe lume o fetiță

Cristina Bălan este extrem de fericită după ce aflat că va deveni mamă pentru a treia oară. Artista a dezvăluit pe rețelele de socializare sexul bebelușului. Vedeta urmează să aducă pe lume o fetiță, iar Toma și Matei sunt extrem de încântați că vor avea o surioară.

Cristina și Gabriel Bălan au devenit părinți pentru prima oară în 2012, atunci când artista i-a adus pe lume pe gemenii Matei și Toma. Micuții au fost diagnosticați cu sindromul Down, iar artista continuă să lupte pentru drepturile copiilor săi.

Cristina și soțul ei luptă pentru binele copiilor lor

Cristina și Gabriel Bălan sunt căsătoriți din anul 2012, timp în care au devenit părinții unei perechi de gemeni minunați. Băieții le-au întregit familia și le-au arătat cât de puternici pot fi ca părinți.

După ce Matei și Toma au fost diagnosticați cu sindromul Down, Cristina și soțul ei au început lupta pentru drepturile micuților. Vedeta își dedică tot timpul celor doi copii, iar familia reprezintă totul pentru artistă. Peste patru luni, familia cântăreței se va mări odată cu venirea pe lume a micuței Nadeea Sofia.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton