Cristina Bălan, mama gemenilor cu Sindrom Down, după ce a anunțat că va fi din nou mamă: "Am făcut teste genetice. Fetița e perfectă"

 Oana Pantazi
.

Cristina Bălan și-a luat fanii prin surprindere, anunțându-i recent că urmează să devină din nou mamă. În 2013, Cristina i-a adus pe lume pe Toma și Matei, doi băieți minunați, diagnosticați cu sindrom Down, iar acum artista, însărcinată în 6 luni, dezvăluie că fetița care va veni pe lume este perfect sănătoasă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Mamă a doi băieței adorabili, acum în vârstă de 9 ani, Cristina Bălan a anunțat recent că urmează să devină din nou mamă, fiind însărcinată în 6 luni. Fosta membră a trupei Impact și soțul ei ei, Gabriel Bălan, sunt în culmea fericirii și așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a fiicei lor, la fel ca și cei doi frățiori ai ei, de altfel. Viitoarea mămică a dezvăluit că micuța va primi numele Nadeea Sofia și că, după cum arată analizele genetice, este perfect sănătoasă.

306530547_10159594873003411_8189602043899087384_n306530547_10159594873003411_8189602043899087384_n

Cristina Bălan, primele declarații despre sarcină, după ce a anunțat că va deveni mamă din nou. Gemenii ei au Sindrom Down

În anul 2013, viața Cristinei Bălan și a soțului ei s-a schimbat radical, odată cu venirea pe lume a gemenilor Toma și Matei. Băiețeii au fost diagnosticați cu sindromul Down, iar de-a lungul timpului, părinții lor s-au luptat mult cu sistemul pentru drepturile copiilor lor. După ce le-a dat fanilor minunata veste, Cristina Bălan a dezvăluit că, dat fiind antecedentul din familie, după a doua lună de sarcină a făcut teste genetice și, din fericire, micuța este perfect sănătoasă.

Citește și: O mai ții minte pe câștigătoarea Vocea României 2015? Cristina Bălan s-a mutat la țară de dragul gemenilor care suferă de sindromul Down și a pus cariera pe plan secund

Citește și: O mai ții minte pe câștigătoarea Vocea României 2015?Cristina Bălan s-a mutat la țară de dragul gemenilor care suferă de sindromul Down și a pus cariera pe plan secund

Citește și:Cristina Bălan, reacție dură după scandalul cu George Buhnici:'Daca aveti si vergeturi si celulita, va rog: la plaja cu voi! Acele declarații buhnicio-mârlănești…'

Citește și: Ce mesaj i-a transmis polițista Adela Loredana soțului ei, înainte de a se sinucide:„Nu pot să mai trăiesc cu durerea asta’

'Nu am vrut să anunț până acum pentru că, așa cum se știe, în primul trimestru se pot întâmpla atât de multe… Nu voiam să anunț și după aceea cine știe ce să se întâmple. După aceea în săptămâna a zecea am făcut teste genetice pentru că, deh!, avem antecedente. Am așteptat rezultatul care a venit în 5 săptămâni.

Apoi au venit testele genetice, perfecte, totul în regulă, atunci am aflat și sexul copilului, dar am preferat să păstrăm discreția. Am vrut să mă bucur în intimitate. La prima sarcină am anunțat pentru că atunci m-am retras de la Eurovision și trebuia să spun ceva. Dar sunt fericită că totul este bine. Fetița e perfectă', a declarat, în exclusivitate, Cristina Bălan, pentru Fanatik.

De la ce provine numele fetiței Cristinei Bălan

Micuța care va veni peste trei luni în familia Cristinei Bălan se va numi Nadeea Sofia, iar mama ei a dezvăluit că numele a fost inventat chiar de către frățiorii ei mai mari, Toma și Matei, care, de altfel, sunt extrem de fericiți că urmează să aibă o surioară.

'Băieții se uitau la un serial de desene animate, Prințesa Sofia. De acolo e un nume. Apoi, ei au niste povești preferate de la radio Itsi Bitsi și sunt niște povești scrise de Leon Magdan, iar ei strigă că vor povești de Nagdan.

Dar la Nedeea am ajuns, într-un final, după ce i-am auzit cum o strigă pe o prietenă de-ale noastre. Adică noi avem un cuplu de prieteni vechi care o vor și năși pe fetiță. Pe ea o cheamă Andreea, dar gemenii aleargă după ea și o strigă Nadeea. Am și verificat numele, este foarte rar, dar există.

Deja băieții sunt foarte fericiți că vor avea o surioară. Tot timpul vin pe lângă mine, îmi pupă burtica. Ei și vorbesc cu sora lor, spun ei ceva acolo, la burtică, dar nu prea înțeleg ce spun', a mai spus Cristina Bălan pentru sursa citată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton