Cristina Bălan a avut depresie postnatală, după nașterea gemenilor cu sindrom Down: "M-au acuzat că îmi chinui copiii"

 Dumba Gabriela
.

Cristina Bălan a avut depresie postnatală, după nașterea gemenilor cu sindrom Down. Cântăreața a suferit enorm pentru că a născut prematur și tot procesul a fost traumatizant pentru ea și copii, iar la aceastea s-au adăugat și criticile societății. Cristina Bălan spune că unii oameni au acuzat-o că își chinuie copiii pentru că a ales să-i nască.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În 2013, Cristina Bălan a născut gemeni, iar ulterior băieții au fost diagnosticați cu sindrom Down. Cântăreața nu a regretat nici o clipă că i-a adus pe lume și îi iubește enorm, în ciuda criticilor și răutății unor oameni. Cristina Bălan a recunoscut întotdeauna că nu e ușoară viața cu copii care suferă de sindromul Down, dar nici nu îi pare rău că i-a adus pe lume.

13086895-1034648903276895-7749045341457056349-o13086895-1034648903276895-7749045341457056349-o

Cristina Bălan a avut parte de o naștere traumatizantă

Invitată la emisiunea În Oglindă, moderată de Mihai Ghiță, Cristina Bălan și-a deschis sufletul și a povestit despre perioada în care căzuse pradă depresiei.

„Eram într-o depresie de nu mă mai mișcam din casă. Nu mai voiam să ies, să mă mai uit în oglindă la mine. Am fost și obeză. Deja cântarul sărise de 90 și ceva de kg.

Mă devalorizasem aproape total. Chiar dacă îți iubești copiii, de aceea se și vorbește de depresia postnatală.

În cazul meu a fost vorba de o naștere prematură, traumatizantă nașterea în sine, cu medicul de gardă înjurându-mă, foarte urât. Nu mai aveam poftă de viață, încredere în faptul că aș mai putea să mai cânt vreodată. Mă simțeam într-un hău adânc, pe fundul gropii, nu știam cum să mai fac să ies, să mă mobilizez.”, a declarat Cristina Bălan.

Citește și: O mai ții minte pe câștigătoarea Vocea României 2015?Cristina Bălan s-a mutat la țară de dragul gemenilor care suferă de sindromul Down și a pus cariera pe plan secund

Citește și:Cristina Bălan, reacție dură după scandalul cu George Buhnici:'Daca aveti si vergeturi si celulita, va rog: la plaja cu voi! Acele declarații buhnicio-mârlănești…'

Citește și: Cum arată Janine, fosta soție a lui Adrian Sârbu, la 55 de ani.Trăiește de mulți ani la Paris

Cristina Bălan a fost criticată pentru că a născut copii cu Sindrom Down

Cristina a dezvăluit că există o mulțimea de oameni care în loc să o susțină în creșterea micuților, au criticat-o și jignit-o, numindu-i copiii „defecți”.

„Am fost acuzată că am născut copii și că am împovărat cumva societatea, că oamenii nu au nevoie de așa ceva, că îmi chinui copiii. A durut. Când se spune despre mine nu mă doare atât de tare, cum mă doare când se spune despre copilul meu.

Aici este călcâiul lui Ahile al meu. Este foarte dificil. Nu cred că sunt singura care simte așa.

Orice părinte care este conectat cu copilul lui și l-a adus pe lume din dragoste și dintr-o chemare firească, simte la fel.

Nu poți să rămâi implacabil, când lumea îți atacă copiii sau îți contestă dreptul de a da naștere, de a da viață în forma în care este ea”, a mărturisit Cristina Bălan, în emisiunea de pe canalul de YouTube În Oglindă.

Cristina Bălan este din nou însărcinată

Cristina Bălan este fericită că va deveni mamă pentru a treia oară și că gemenii ei vor avea o surioară. Matei și Toma sunt cea mai mare binecuvântare a artistei și a soțului ei.

Vă împărtășesc și vouă bunavestire, după o lungă perioadă de discreție.Astăzi se împlinesc 6 luni de când a apărut Minunea în viața noastră: Nadeea Sofia . Băieții sunt foarte încântați că vor avea o soră. Nouă încă ni se pare ceva extraordinar „, a scris Cristina Balan pe Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton