Cristian Țânțăreanu, pe șantier la 78 de ani, deși a suferit de cancer: "Dacă stăteam acasă, la televizor, acum eram un ramolit"

 Oana Pantazi
.

În ultimii ani, Cristian Țânțăreanu a ieșit din lumina reflectoarelor, însă nu s-a retras și din activitate, chiar dacă are 78 de ani. Deși în urmă cu câțiva ani s-a luptat cu cancerul, omul de afaceri este în continuare extrem de activ și implicat în business-ul pe care îl are. De altfel, spune el, activitatea pe șantier îl ține în viață.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu 14 ani, Cristian Țânțăreanu a fost diagnosticat cu cancer la colon, iar viața lui s-a schimbat cu 180 de grade. Chiar dacă de la o vreme a ieșit din atenția publică și presa nu a mai relatat despre petrecerile impresionante pe care le dădea, cunoscutul om de afaceri nu și-a pierdut optimismul și nici energia. A ales să ducă o viață mai linștită, însă nu a putut să stea departe și de muncă și, la 78 de ani, Cristian Țânțăreanu, deși pensionar, este în continuare pe șantier.

afacerist-tantareanuafacerist-tantareanu

Cum se simte Cristian Țânțăreanu la 14 ani după ce a învins cancerul

În vârstă de 78 de ani, Cristian Țânțăreanu a dispărut din peisajul monden. Cunoscut pentru petrecerile cu ștaif pe care le dădea în Corbeanca, milionarul a trecut prin momente dificile. După ce, în urmă cu niște ani, a fost diagnosticat cu o boală cumplită, acum doi ani Țânțăreanu a ajuns pe mâna medicilor după niște probleme la zona lombară.

Citește și: L-a dezmoștenit Țânțăreanu pe fiul său? „El are un imperiu'

Citește și: Cristina Bălan face acuzații grave la adresa sistemului medical din România, după experiența primei nașteri: „Nu am primit niciun fel de ajutor sau o vorbă bună măcar’

Citește si: Binca Patrichi, după ce Crina Abrudan a fost eliminată de la Survivor 2023: „Te porți ca un jeg…'

Citește și: Ce prețuri sunt la restaurantul lui Cătălin Scărlătescu. O porție de cartofi costă cât un meniu întreg

Asta nu l-a oprit să muncească însă, cu atât mai mult cu cât în prezent se confruntă doar cu afecțiuni minore, caracteristice vârstei.

'Eu mă simt foarte bine acum, în afară de cancerul ăla vechi, de care am scăpat, eu n-am mai nimic grav. A, că mai apar eu, pe la tv, și zic că nu mai prind Crăciunul și că-s pe moarte, să nu credeți tot! Sunt doar poante de-ale mele. În prezent, mai iau ceva pastile, pentru tensiune, dar și niște vitamine, iau, da, niște pilule, ce-mi dă nevastă-mea', a declarat Cristian Țânțăreanu pentru Playtech.

Țânțăreanu, alături de muncitori pe șantier, la 78 de ani

În ultimii trei ani, Cristian Țânțăreanu s-a implicat activ în construcția unui complex de evenimente. La 78 de 78 de ani, milionarul se implică activ în afacerile sale și speră ca, de ziua sa de naștere, să inaugureze construcția.

'Unde credeți că sunt acum? Pe șantier, cu 100 de muncitori în jurul meu. Pe 16 aprilie, de ziua mea, s-ar putea să fac inaugurarea, pentru o sală, cu totul vor fi încă șapte săli. Investiția ajunge cam la 25 de milioane de euro, dar nu am investit singur, suntem mai mulți prieteni.

De acum trei ani, de când făceam structura, s-au scumpit toate, de atunci, fier betonul s-a scumpit de 2-3 ori, am băgat un ban, la început, iar acum e de 3 ori mai mult, prin urmare a crescut și valoarea clădirii', a mai spus el pentru sursa citată.

Mai mult, milionarul din Corbeanca, posesor al unei averi impresionante, mărturisește că munca îl ține fit și nu are timp să se gândească la problemele vârstei.

'Sunt toată ziua pe șantier. Dar, e de bine. Dacă stăteam acasă, în fotoliu, la televizor, mă apucau șalele, ceafa, acum eram un ramolit. Așa, pe aici, pe șantier, circul, și nu mai am dureri de genunchi sau de glezne. În plus, trebuie să muncim. Cine poate să suporte toate pensiile? O să ajungem să cerem pensie și doar după cinci ani de muncă', a încheiat el.

„Nu mi-e frică de moarte”

Milionarul s-a luptat cu o boală teribilă și a învins-o, așadar spune că nu de moarte se teme, ci de agonie. „Nu mi-e frică de moarte! Mă duc ca la nuntă! Mi-e frică de eternitatea ei. Mi-e frică să nu mă chinui’, spunea Cristian Țânțăreanu, cu ceva timp în urmă, în emisiunea „Fiță cu Adiță’.

După ce a câștigat lupta cu cancerul, Tânțăreanu se bucură din plin de viață. Boala a avut un mare impact asupra omului de afaceri, care a fost extrem de șocat când a fost diagnosticat cu cancer la colon. Țănțăreanu a recunoscut că a fost nevoit să-și schimbe modul de viață.

„Am avut destule cumpene în viața. Una a fost cu sănătatea. Acum sunt bine. Nu pot să mai beau decât o sticlă, două, de palincă pe zi și o vadră de vin. Mă sâcâie că nu pot! Dorință am, putință nu mai e. Beau zilnic, dar nu mă îmbăt. Foarte puține tării, numai țuică, chestii făcute aici, în zonă, de prieteni’, a mai spus milionarul.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton