Cristian Țânțăreanu a renunțat la petrecerile cu fast: ”Mă pregătesc de ultimul drum… de acasă, la Bellu”

 Lupescu Anca
.

Cristian Țânțăreanu are 76 de ani și recent a dispărut din peisajul monden. Cunoscut pentru petrecerile impresionante pe care le dădea, milionarul pare că s-a cumințit în pandemie, iar asta pentru că se concentrează pe ceva mai important. El încearcă să își ridice o construcție, motiv pentru care s-a pus pe treabă și a lăsat distracția pentru mai târziu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cristian Țânțăreanu are probleme de sănătate. Ajuns la 76 de ani, milionarul a ajuns acum de nerecunoscut. Recent, el a ajuns pe mâna medicilor după niște probleme la zona lombară.

Pentru că a ajuns deja la o vârstă, iar problemele de sănătate au devenit mai importante decât distracția, omul de afaceri a dat uitării chefurilor pline de băuturi scumpe și domnișoare care mai de care mai frumoase. Medicul i-a recomandat să nu facă abuzuri, asta pentru că starea lui nu îi permite deloc.

Mai mult, Țânțăreanu a slăbit 15 kilograme, în urmă cu câteva luni. A pus însă la loc 9 dintre ele. În stilul clasic, Cristian Țânțăreanu a glumit, spunând că se pregătește de ultimul drum, în urmă cu un an.

'Doctorul a spus că, dacă o să am grijă şi n-o să fac abuzuri, s-ar putea să prind Crăciunul. Sunt bine cu sănătatea, am slăbit 15 kilograme, dar am pus nouă înapoi. Mă pregătesc de ultimul drum… de acasă, la Bellu, a spus Cristian Ţânţăreanu în 2019.

„Mă pregătesc pentru Bellu, nu aţi văzut că scria mare? Anunţ devastator! Mă pregătesc pentru Bellu. Trăim, supravieţuim… Acum mă chinui să beau o băutură răcoritoare în loc de ţuică sau de o vodkă, mai spunea milionarul.

cristian-tantareanu-se-pregateste-de-ultimul-drum.-declaratii-uluitoare-3cristian-tantareanu-se-pregateste-de-ultimul-drum.-declaratii-uluitoare-3

Cristian Țânțăreanu este unul dintre oamenii de afaceri de mare succes în România. La 76 de ani, acesta duce o viață liniștită în Paradisul Verde. Pe lângă averea pe care a strâns-o singur, Țânțăreanu primește și pensie de la statul român. El primește de la statul român în fiecare lună suma de 1.400 RON. Omul de afaceri a recunoscut însă că îi dă această sumă unei nepoate.

Cristian Țânțăreanu s-a temut pentru viața lui

„Mi-a fost teamă că am să mor”, își amintește Cristian Țânțăreanu de momentul când a aflat că are cancer.

Citește și: Viviana Sposub și George Burcea, confesiuni surprinzătoare din relație:'Nu mă feresc de el, i-aș face cunoștință cu fostul iubit'

Citește și: Andra și Cătălin Măruță dezvăluie secretele unei căsnicii de 12 ani:'Nu ne blocăm în certuri'. Cum au depășit greutățile în relație / EXCLUSIV

Citește și: Alexandra Ungureanu a fost cerută în căsătorie de două ori. De ce nu a ajuns la altar:'Nu o să aleg măritișul ca pe un compromis'/ EXCLUSIV

'La mine a fost așa: Deci eu ieșeam cu sânge, la un moment dat. Rar, dar se întâmpla. Soția mea mi-a spus să merg la doctor, dar nu am vrut până când nu m-a anunțat ea, într-o dimineață, că trebuie să merg că mă așteaptă doctorul. N-am vrut să merg, dar a insistat. M-am dus, mi-a facut colonoscopie și încă niște analize. Trebuia să aflu rezultatul. A doua zi s-a dus fi-miu să le ia. Trebuia să vină cu rezultatul la ora 9.00. N-am fost preocupat de treaba asta și mi-am adus aminte abia seara. Domle, dar trebuia să vină de dimineață cu rezultatul! M-am și gândit – dacă n-a spus nimeni nimic, înseamnă că e cancer. Și a fost în felul următor: Măi, a venit Dragoș?, Da, E cancer?,  E cancer. Și asta a fost toată treaba. Și m-am pregătit de ultimul drum. Credeam că mă curăț. Am împărțit la fiecare: copii, nepoți ca să nu se certe și am așteptat. Am scăpat!', povestește milionarul, care s-a operat și tratat în străinătate.

După cancer, a aflat că are probleme cu inima, tot la îndemnul soției, care l-a trimis la medic.

Acum, construiește în cartierul Paradisul Verde, din Corbeanca, un complex, pentru ca locuitorii să aibă acolo de toate.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton