Cristian Mitrea: „Luam numai 9 și 10 la română, învățam câte 15 referate”

 bogdan.galca
.

Luptătorul MMA Cristian Mitrea a devenit cunoscut în spațiul public după ce a participat la emisiunea „Burlăcița', acolo unde a făcut totul pentru a o cuceri pe Andreea Mantea, una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare tv de la noi.

Cei doi s-au îndrăgostit și au acceptat să-și continue relația după Burlăcița (2014). După numai câteva luni de iubire, Andreea și Cristian s-au despărțit, iar vedeta a anunțat că este însărcinată. Cei doi au un băiețel, pe nume David, care a împlinit șase ani.

Despre tatăl lui David, putem spune că este un luptător profesionist de MMA, care a câștigat o medalie de bronz la Campionatul Mondial de Jiu-Jitsu din Brazilia, în 2012. În copilărie, sportivul a fost olimpic la câteva materii, iar mai târziu a urmat cursurile Facultății de Drept, însă a ales să nu profeseze în domeniu.

Invitat la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Stai să zic eu', cu Dragoș Mușat (Tetelu) și Cosmin Natanticu, Cristian Mitrea a vorbit despre sistemul de învățământ românesc.

„Sunt un golănaș cu școală. Am fost la olimpiadă de română, de istorie (…). Consider că avem un sistem greșit de învățământ. Eu sunt de părere că până la o anumită vârstă, până la facultate, să ți se găsească o cale, ceva la care tu ai înclinație. În primii zece ani de viață trebuie să descoperim niște chestii la tineret (…). Luam numai 9 și 10 la română pentru că învățam câte 15 referate. Suntem foarte habotnici, foarte stricți. Nu poate să fie oricine profesor pe lumea asta. Dacă nu ai chemare, fă altă meserie', a fost de părere luptătorul MMA.

Poți urmări podcastul integral pe YouTube

– Articol în parteneriat cu HappyFishTV –

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton