Cristian Comănici, afirmații neașteptate despre Bianca Mitroi de la Casa iubirii: „Încearcă să creeze o impresie și celor din casă, și celor de acasă”

 Borcilă Andreea
.

Cristian Comănici, afirmații neașteptate despre Bianca Mitroi de la Casa iubirii. Fostul concurent de la Puterea Dragostei, marca Kanal D, a pus imediat ochii pe interpreta de muzică populară. Într-o discuție cu sora lui, în Culisele iubirii, Cristian a observat că fata pe care a pus ochii vrea să se facă plăcută, însă lucrurile ar trebui să decurgă în mod natural. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cristian și Bianca Comănici sunt foști concurenți care au făcut parte din emisiunea de matrimoniale Puterea Dragostei, de la Kanal D. Sora lui Cristian a câștigat sezonul doi al reality show-ului, în timp ce el a participat în sezonul trei. Acum, Bianca Comănici prezintă Culisele iubirii, un fel de backstage în care concurenții de la Casa iubirii, de la același post tv, povestesc tot ce nu se vede pe micul ecran. În plus, la emisiunea online pot să intervină și diferiți invitați. 

cristian-comanicicristian-comanici

Asta s-a întâmplat și de această dată. Fratele Biancăi Comănici a intrat într-o discuție cu sora sa, legat de concurenții de la Casa iubirii. Un singur participant i-a atras atenția, în mod special, lui Cristian Comănici. Este vorba despre interpreta de muzică populară, Bianca Mitroi. 

Citește și: Cine este Bianca Mitroi de la Casa iubirii.E cântăreață de muzică de petrecere

Citește și: Cine sunt concurenții de la Casa iubirii.14 tineri își caută jumătatea în emisiunea de la Kanal D

Citește și: Ovidiu Lipan Țăndărică, bunic pentru a doua oară:”E ceva interesant”

Citește și: Ce a spus Adela Popescu despre partidele de amor cu Radu Vâlcan:„E adrenalină'

Cristian Comănici, afirmații neașteptate despre Bianca Mitroi de la Casa iubirii

Fostului concurent de la Puterea Dragostei i s-a pus pata pe frumoasa brunetă de la Casa iubirii. În plus, recunoaște că o urmărește pe Bianca Mitroi pe rețelele sociale.  

„Am văzut-o pe Bianca, mi se pare cea mai frumușică, așa am văzut de la televizor, am văzut-o mai zâmbăreață, mai caldă.

Pe Instagram, am văzut-o un pic că insista pe ceva, pe expresivitate, pe felul cum vorbește. Încearcă să fie într-un anumit fel, cred că ar trebui să lase că lucrurile să se întâmple de la sine. Te apropii mai mult de omul care e natural.

Ea ține să se facă plăcuta, ține din scurt. Și eu pot fi într-un anumit fel, să fac omul să mă placă, însă după ceva timp, lucrurile se vor destrăma. Bianca încearcă să creeze o impresie și celor din casă și de acasă', a fost părerea lui Cristian Comănici. 

Cu ce se ocupă cei doi frați Comănici 

După participarea lor la Puterea Dragostei, Bianca și Cristian au devenit unii dintre cei mai îndrăgiți concurenți de la emisiune, dar și după ce s-a terminat. Fanii și-au dorit să-i vadă mai des împreună, iar dorința lor s-a împlinit. Bianca și Cristian Comănici sunt protagoniștii unei emisiuni online pe YouTube, Nu te supăra, frate!, unde trec prin diverse experiențe și provocări. 

„Va fi altceva. Veți râde, veți sta cu sufletul la gură, veți avea un favorit – eu sau colegul meu, nu spun mai multe acum, veți paria, poate. Va fi un show dinamic, plin de imaginație și de provocări.

Vă promit că vă voi dezvălui o Bianca activă, jucăușă, copilăroasă, poate altfel față de imaginea cu care v-am obișnuit în ultimii doi ani în care am apărut pe micile sau pe foarte micile ecrane.

Va fi minunat, sunt extrem de emoționată și de mândră de noul proiect și sper să vă placă', dezvăluia, entuziasmată, Bianca Comănici anul trecut.  

Cine este Bianca Mitroi, fata pe care a pus ochii Cristian Comănici 

Bianca Mitroi este una dintre cele șapte concurente de la Casa iubirii, sezonul 1. Tânăra în vârstă de 25 de ani e pregătită să-și întemeieze o familie, dacă va reuși să-și găsească alesul. Aceasta își dorește o relație serioasă.

Bianca Mitroi este din Drobeta-Turnu Severin. Participanta de la Casa iubirii profesează ca solistă de muzică de petrecere, după ce a absolvit Școala Populară de Arte „Constantin Brâncuși’ din Târgu Jiu.

Aceasta consideră că experiențele trăite până acum au ajutat-o să înțeleagă ce își dorește mai exact de la un bărbat. Vrea să fie iubită, respectată și să simtă stabilitate.

Sursă foto: arhivă, captură YouTube

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton