Cristian Brancu revine în televiziune. Cu ce post TV a bătut palma și ce emisiune va avea

 Lupescu Anca
.

Cristian Brancu, fostul prezentator al emisiunii Agenția VIP, de pe Antena Stars, revine în televiziune, la Prima TV. Primăvara aduce cu ea noi nume celebre la postul de televiziune, după ce Andreea Berecleanu a acceptat să prezinte știrile Focus.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

După o pauză de mai bine de un an de la televiziune, Cristian Brancu va realiza un show la Prima Tv. În vreme de pandemie, Cristian Brancu a avut o emisiune de acasă, în mediul online. Pentru că dorul de televiziune a fost prea mare, fostul prezentator Agenția VIP a decis să schimbe puțin decorul și să vină la Prima Tv.

'Cristian Brancu va realiza un show tv, în care va readuce în prim-plan personalități din toate domeniile. De săptămâna viitoare, el va păși în platoul televiziunii Prima TV.

Cristina-Siscanu-Madalin-Ionescu1Cristina-Siscanu-Madalin-Ionescu1

Cu acest transfer de proporții, Cristian Brancu li se alătură altor doi colegi din lumea televiziunii, Andreea Berecleanu, fostă prezentatoare de știri, la Antena 1, și marelui poet Mircea Dinescu, care a demisionat de la TVR și, din luna martie, va prezenta, la Prima TV, o emisiune despre poezie și  despre rețete culinare', au spus surse din Prima TV pentru Impact.ro.

Mădălin Ionescu revine și el pe micile ecrane

Și Mădălin Ionescu revine în televiziune. Fostul prezentator Acces direct, de la Antena 1, și al emisiunii Wowbiz de pe Kanal D, va reveni pe micile ecrane la postul Metropola Tv, televiziunea lui Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea.

'Mădălin a fost văzut de mai multe ori pe culoarele televiziunii Metropola, unde a fost invitat la discuții, de conducerea postului. Urmează ca Mădălin să cadă la înțelegere asupra contractului care îl poate readuce în atenția publicului', au spus apropiații lui Mădălin, potrivit aceleași surse.

Prezentatorul și-a dat demisia de la Kanal D pentru a se concentra pe familie și a se îngriji de propria sănătate, pe care o neglijase în ultimul timp, iar stresul și-a făcut simțită prezența.

'Indiferent cine va veni, lucrurile vor merge pe un făgaş normal. Televiziunea va deveni, în viitor, un radio. Ne putem întâlni în alte proiecte. Trebuie să cauţi pasiunea, să nu fii preocupat doar de bani. O să-mi fie dor de toată lumea de la WOWbiz, de voi toţi. Dar am avut parte de momente în care am avut oameni care mi-au fost alături mereu, sunt oameni care au rămas fără serviciu şi le-am întins o mână. Nu plec în vacanţă, dar fac asta pentru copiii mei, Filip, Ştefania şi Petra. Începe un drum nou pentru toţi', a spus Mădălin Ionescu, la ultima ediție a emisiunii, pe care a prezentat-o la Kanal D.

Citește și: Cine este Cristina Vasiu, de la Te Cunosc de Undeva

Citește și: Bianca Drăgușanu, filmată în timp ce era leșinată, pe podea:„Normal că am luat pastile, că nu știam ce să fac’

Citește și: Emilia Popescu participă la Te cunosc de Undeva. Actrița are o fiică de 24 de ani

'Eu când am plecat de la Kanal D aveam mușchiul inimii demineralizat și colon spastic. Am muncit 11-12 ore pe zi, ani de zile, și nu e simplu deloc, pentru că în fiecare zi o iei de la capăt. În televiziune, presiunea este atât de mare, nu e ca în alt domeniu în care stai și poți să anticipezi ce vei face peste opt luni de zile. În televiziune, dacă nu mai merge, poți să zbori peste noapte', spunea Mădălin Ionescu, la vremea aceea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton