Cristian Boureanu și Cristina Belciu au petrecut Revelionul împreună, după despărțire. Cum au fost surprinși

 Dumitrache Laura
.

Cristian Boureanu și Cristina Belciu au petrecut Revelionul împreună, după despărțire. Cristian Boureanu s-a despărțit de Laura Dincă s-au despărțit în urmă cu mai bine de un an, iar politicianul a încercat să-și refacă viața alături de Cristina Belciu. Cu toate astea, relația celor doi nu a durat mult și s-au despărțit după 5 luni de relație. În noaptea dintre ani, Cristian Boureanu a petrecut alături de Cristina Belciu, surprinzând pe toată lumea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cristian Boureanu și Cristina Belciu au petrecut Revelionul împreună, după despărțire. Cristian Boureanu a petrecut Revelionul alături de Cristina Belciu. Cei doi au mers împreună la un hotel din Bpile Felix alături de mai mulți prieteni și au petrecut o seară de neuitat. Aceștia s-au distrat, iar la un moment dat s-au sărutat. Cristian Boureanu și Cristina Belciu se despărțiseră în urmă cu câteva luni.

cristinacristina

De Anul Nou, cei mai mulți dintre oameni au petrecut alături de cei dragi. Același lucru s-a întâmplat și în cazul lui Cristian Boureanu și al Cristinei Belciu. Cei doi au petrecut Revelionul împreună și s-au simțit bine în compania celuilalt, chiar dacă se despărțiseră în urmă cu câteva luni.

Citește și: De ce a fost părăsit Cristian Boureanu de ambele soții.Prima l-a înșelat cu nașul lor de cununie

Citește și:Cum arată fiica lui Cristian Boureanu la 21 de ani.Operațiile estetice au transformat-o într-o bombă sexy

Citește și:Răzvan Simion a cerut-o în căsătorie pe Daliana Răducan:'Relația noastră nu este perfectă, însă…'. Imagini cu inelul de logodnă

Citește și:Angela Rusu cântă săptămânal în Ucraina. Războiul nu a împiedicat-o să-și onoreze contractele:”Sunt multe nunți”

Cristian Boureanu și Cristina Belciu au petrecut Revelionul împreună, după despărțire

Cristian Boureanu, 50 de ani, și-a petrecut Revelionul alături de Cristina Belciu, 24 de ani. Cei doi s-au despărțit după o relație de cinci luni, dar de Anul Nou au decis să petreacă împreună. Cristian Boureanu și Cristian Belciu i-a prins împreună de Revelion într-un restaurant din Băile Felix.

Aceștia s-au despărțit în aprilie 2022, după o relație de cinci luni. Potrivit Cancan.ro, cei doi au petrecut împreună la un hotel de lux și s-au distrat până în zori. Iată imaginile AICI!Politicianul și fotomodelul au fost înconjurați de prieteni și s-au distrat până în zori. Cei doi au dansat împreună și au fost foarte apropiați.

Ce spunea Cristina Belciu despre relația cu Cristina Boureanu

În perioada în care au fost împreună, Cristina Belciu a vorbit despre fostul ei partener. Aceasta a declarat că nu a existat compatiblitate între ei, dar și că îi e frică să mai intre într-o nouă relație.

„Noi nu am avut o compatibilitate la momentul respectiv, a fost și un timing greșit și așa mai departe, dar între noi există un respect și o admirație deosebită.Suntem prieteni, cum să nu îi zic „La mulți ani'? Sigur că da. Noi ne suntem alături în momentele importante orice ar fi. Amân foarte tare să încep ceva nou pentru că aștept momentul acela. Mi s-a întâmplat de două ori, sunt sigură că se întâmplă și a treia oară',  a spus Cristina Belciu pentru antenastars.ro.

Cristina Belciu: „Cristi e un om extraordinar”

Fotomodelul nu era sigură în urmă cu câteva luni dacă va exista o împăcare între ea și Cristian Boureanu. Cristina Belciu a dezvăluit că pentru ea politicianul este un om extraordinar și nu l-ar putea compara cu nimeni. Principalul motiv care a dus la despărțirea celor doi a fost lipsa de compatibilitate.

„Fiecare om e special în felul lui și Cristi e un om extraordinar și nu îl voi compara niciodată cu nimeni, chiar nu o să fac asta vreodată. Nu știm ce va fi, să vedem. O să vedem cu cine voi fi, cu cine nu voi fi, habar nu am', mai spunea Cristina Belciu.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton