Cristi Minculescu s-a tuns scurt. Cum arată acum: "Am luat cu asalt și TikTok-ul"

 Oana Pantazi
.

La 63 de ani, Cristi Minculescu se reinventează – artistul s-a tuns scurt și pare mai plin de energie ca niciodată. Mărturisește că are agenda plină de concerte până după sărbători. Mai mult, a intrat, oficial, „în rândul lumii” și își invită fanii să îi viziteze contul de pe TikTok.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cristi Minculescu s-a tuns scurt. După ce s-a confruntat multă vreme cu probleme de sănătate, acum Cristi Minculescu arată mai bine ca niciodată – artistul s-a tuns scurt și pare cu 10 ani mai tânăr. Oricum, energia de care dă dovadă nu-i confirmă cei 63 de ani din buletin.

cristi-minuclescu-s-a-tuns-5cristi-minuclescu-s-a-tuns-5

Cristi Minculescu s-a tuns scurt

O adevărată legendă a rock-ului românesc, Cristi Minculescu este de mai mult de 4 decenii pe scenă și generații întregi s-au bucurat de vocea sa inconfundabilă. Viața l-a pus la grea încercare în 2009, când a suferit un tansplant de ficat care, din fericire, i-a salvat viața. Dagostea pentru muzică, dar și susținerea fanilor, care i-au fost mereu alături, l-au readus pe scenă, iar acum este la fel de plin de energie ca în tinerețe.

Recent, Cristi Minculescu s-a tuns scurt și și-a luat fanii din social media prin surprindere cu noul său look. De altfel, în cadrul unui interviu pentru PRO TV, atistul a vorbit pe larg despre schimbările din viața sa.

Citește și: EXCLUSIV! Cristi Minculescu s-a lăsat pe mâna medicilor!Ce tratament urmează artistul de 60 de ani

Citește și: Viața din spatele scenei.Cristi Minculescu spune tot despre experiența Iris

Citește și: Cum arată Neti Sandu în fustă mini, la 63 de ani.Astroloaga de la Pro TV are picioare de manechin!

Citește și: Cristian Boureanu neagă că a fost violent cu fostele sale partenere:’S-a spus că am împins-o pe Valentina Pelinel și și-a rupt piciorul’

„Am avut săptămâni cu show-uri de luni până duminică, fără pauză, dar nu ne plângem. Nu există loc în care să ne simțim mai bine decât pe scenă. A fost o vară plină, iar acum urmează perioada sărbătorilor de iarnă, care este la fel. Poate după Revelion să reușim să ne odihnim puțin.

Mă simt foarte bine, într-adevăr, din toate punctele de vedere. Sunt plin de vitalitate și binedispus, mai ales că am și un nou look. Am luat cu asalt și TikTok-ul. Trebuie să mă urmăriți!', a spus Cristi Minculescu.

De ce boală suferă Cristi Minculescu

Cu vocea lui inconfundabilă, a electrizat, timp de mai bine de 40 de ani, mulțimi impresionante. Dar, ca în cazul oricărui artist, celebritatea vine la pachet și cu judecata oamenilor care, în cele mai multe dintre cazuri, emit păreri gratuite sau în virtutea unor bârfe.

Așa i s-a întâmplat și fostului solist al trupei Iris care, atunci când a suferit transplantul de ficat, a împărțit opinia publică în două. Mulți au spus că boala i se datorează excesului de alcool. Dar adevărul, dezvăluit chiar de artist, este cu totul altul… Întrebat când s-a simțit vulnerabil din punct de vedere personal, Cristi Minculescu a răspuns:

„Cred că au fost mai multe situații, dar cea mai importantă care-mi vine în minte este atunci când s-a afirmat în presă că problemele mele medicale urmate de transplantul de ficat sunt consecința alcoolului.

Nu neg faptul că am făcut câteva excese la viața mea, dar în niciun caz acesta nu a fost motivul transplantului de ficat, ci o boală ereditară, genetică, pe care am moștenit-o de la tata și pe care o are și sora mea, din păcate: polichistoză hepato-renală„, dezvăluia Cristi Minculescu, în urmă cu câțiva ani, pentru VIVA!


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton