Cristi Marinescu, adevărul despre partidele de amor de la Puterea Dragostei: "La hotel, pe unde am apucat..."

 Raiciu Adriana
.

Cristi Marinescu, unul dintre concurenții de la Puterea dragostei sezonul 3, a format un cuplu cu Maria Lungu. La puțin timp după terminarea competiției, cei doi au decis să meargă pe drumuri diferite. În cadrul unei emisiuni, a vorbit deschis despre partidele de amor din casă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cristi Marinescu s-a cuplat cu Maria Lungu la Puterea dragostei, dar relația lor nu a durat prea mult. Însă, în cadrul unui interviu, câștigătorul sezonului 3 a spus că nu a dus lipsă de „activitate’ de-a lungul competiției. A întreținut mai multe relații intime cu diferite concurente.

1-819×1024-11-819×1024-1

Fostul concurent de la emisiunea matrimonială a povestit cu lux de amănunte cum se întâlnea cu domnișoarele respective și cum ajungeau de la o discuție, direct în pat.

Citește și: Câți bani a câștigat Cristi Marinescu la Puterea Dragostei:”O sumă de…”

Citește și: Unde a dispărut, de fapt, Cristi Marinescu de la Puterea Dragostei!”A fugit din Turcia”

Citește și: Cum s-a afișat Gigi Becali în aeroport, înainte de a pleca la Muntele Athos:„Oamenii treceau pe lângă el și nu îl recunoșteau’

Citește și: Bogdan Drăghici a divorțat cu scandal de prima soție:„Ne-a transmis poze că se plimbă prin oraș cu fetele în portbagaj’

Cristi Marinescu, adevărul despre partidele de amor de la Puterea dragostei

În cadrul unei emisiuni, Cristi Marinescu a recunoscut că a întreținut relații intime cu diferite concurente din casă. Toate aceste lucruri s-au întâmplat înainte să aibă o relație cu Maria Lungu, cea de care s-a despărțit după terminarea competiției.

„Am avut relatii, da, pe ascunzis.Pe unde am apucat, la hotel. Da, m-am intalnit cu unele concurente la hotel. In perioada in care am fost singur, da m-am intalnit, dar la hotel m-am intalnit si cu Maria. Nu povestesc ce fac eu in momentele mele intime.”, a spus Cristi Marinescu.

În continuare, câștigătorul sezonului 3 Puterea dragostei a mai recunoscut faptul că a primit diferite propuneri și din partea bărbaților. Ba chiar mai mult, i-a fost oferită o sumă mare de bani pentru a întreține relații intime.

” Da, am primit propuneri sexuale de la barbati, saptamanal. Au fost barbati care au vrut sa imi dea sume de bani pentru relatii intime. Daca as accepta? Depinde de ce suma de bani vorbim.”, a mai spus acesta.

Câți bani a câștigat Cristi Marinescu la Puterea Dragostei

Cristi Marinescu de la Puterea dragostei a reușit să câștige suma de 55.000 de euro la emisiunea matrimonială. Din această sumă, a recunoscut că a cheltuit în jur de 15.000 de euro, iar suma de 40.000 de euro a fost depusă la bancă.

„Am pus o sumă de bani deoparte, o sumă de 40.000 de euro. Îi am în bancă. Probabil că o să zică lumea acum: băi, tu ai fost acolo doar pentru bani. Nu! Am fost pentru tot. Sunt niște banii pentru care am muncit, pentru care am slăbit 10 kilograme. Am stat acolo un an și trei luni. La jumătatea concursului nu mă mai recunoșteam’, a declarat Cristi Marinescu în emisiunea „Detectorul de minciuni’ de pe Youtube.

sursă foto- Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton