Cristi Borcea, un romantic incurabil! Milionarul a dus-o pe Valentina Pelinel în „oraşul iubirii”, de ziua ei

 Dumba Gabriela
.

Cristi Borcea demonstrează, încă o dată, că este un bărbat romantic, îndrăgostit până peste cap de Valentina Pelinel. Şi-a surprins soţia cu o escapadă romantică în „oraşul iubirii', de ziua ei.

Cine-a-platit-nunta-lui-Cristi-Borcea.-Sotul-Valentinei-Pelinel-nu-a-scos-un-ban-din-buzunar-5Cine-a-platit-nunta-lui-Cristi-Borcea.-Sotul-Valentinei-Pelinel-nu-a-scos-un-ban-din-buzunar-5

Pe 8 decembrie, Valentina Pelinel împlineşte 39 de ani, iar unul dintre cadourile pe care le-a primit deja, în avans, din partea soţului ei, este o vacanţă în Florenţa.

Astăzi, în jurul prânzului, Valentina şi Cristi Borcea au zburat spre „oraşul iubirii' pentru a se bucura de câteva zile împreună, fără cei trei copii, Florenţa fiind unul dintre oraşele preferate ale îndrăgostiţilor din toată lumea.

Anul trecut, Valentina era însărcinată cu gemenele şi şi-a petrecut ziua de naştere acasă, în familie, alături de Cristi Borcea şi fiul lor, Milan.

Însă de la primele ore ale dimineții, Valentina Pelinel a fost surprinsă de soţul ei cu un tort și un imens buchet de flori roșii, culoarea preferată a fostului manechin.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton