Reacția lui Cristi Borcea, după acuzațiile lui Hristu Chiacu. Afaceristul i-ar fi făcut avansuri iubitei lui: „Nu vreau să...”

 Borcilă Andreea
.

Reacția lui Cristi Borcea, după acuzațiile lui Hristu Chiacu. Un fost fotbalist de la Dinamo a confirmat, la mai bine de un deceniu, zvonurile conform cărora fostul acționar al clubului de fotbal i-ar fi făcut curte iubitei sale de la acea vreme, un celebru fotomodel. Recent, Cristi Borcea a răspuns declarațiilor la adresa lui.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Hristu Chiacu, în vârstă de 35 de ani, este un fost jucător de fotbal al clubului Dinamo. Totul s-ar fi întâmplat acum mai bine de un deceniu, când între el și patronul clubului, Cristi Borcea, au existat câteva tensiuni. 

chiacu-3-1chiacu-3-1

În 2008, fotbalistul a fost împrumutat de către Dinamo la CS Otopeni. La acea vreme, Chiacu ar fi gesticulat, în mod ostentativ, către tribuna oficială, acolo unde se afla însuși Cristi Borcea. Gestul ar fi venit după ce fostul acționar al clubului s-ar fi dat la iubita sa, fotomodelul Denisa Tănase.

Citește și: Valentina Pelinel nu-și dorește și al patrulea copil cu Cristi Borcea:”Viața cu trei copii este…”

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă acum gemenii Mihaelei și ai lui Cristi Borcea:„Sunt foarte mândră de copii'

Citește și: În ce relații au rămas Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, la trei ani de la separare:„Ne mai trimitem și mesaje'

Citește și: Ce dietă ține Loredana Groza. Alimentele pe care nu le mai consumă de 20 de ani:„Din păcate, am renunțat și la…'

Reacția lui Cristi Borcea, după acuzațiile lui Hristu Chiacu

Actualul soț al Valentinei Pelinel a făcut primele declarații pentru Prosport, după ce a fost acuzat la GSP Live de Hristu Chiacu, fost fotbalist de la Dinamo, că i-ar fi făcut avansuri iubitei lui, Denisa Tănase, la mai bine de zece ani.

„Sunt niște prostii! Niște tâmpenii! Vă uitați în gura lui Chiacu? Nu vreau să comentez mai multe, chiar nu are rost', a spus Cristi Borcea, pentru sursa citată.

Au pornit totodată și acuzații dure unul la adresa celuilalt. În timp ce Cristi Borcea spunea despre fotbalist că are probleme cu băutura, Chiacu a susținut că fostul patron de la Dinamo este ușuratic. 

E adevărat, da. Povestesc doar ce am aflat și eu. Știu doar că s-a dat la ea. Am aflat din anturajul nostru de prieteni. Dar au mai fost alte discuții după aceea, dar nu mai intru în amănunte. Tot legate de zona asta, da…

Nu m-a afectat episodul, mai degrabă glumeam pe seama asta. Să fii patron și să faci chestia asta, iar apoi vrei să joace fotbalistul? Ăștia suntem noi, românii. În străinătate n-am auzit niciodată de așa ceva.

Nu aveam nimic cu el, nu am nici acum. Serios! Dacă i-a reușit? Cred că da. Are un șarm aparte, da, e și frumușel (n.r. – zâmbește).

Bețiv? Știți ce înseamnă bețiv? De fapt, cred că el știe. Eu pot spune despre el că este c….r, dar el de mine că sunt bețiv nu are cum! Asta înseamnă să bei în fiecare zi,  a declarat Hristu Chiacu, conform gsp.ro.

Sursă foto: arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton