Cristi Borcea, alături de actuala și de fosta în vacanță. Valentina Pelinel și Mihaela Borcea, împreună la plajă! "Sunt copii la mijloc, cu toții trebuie să ne înțelegem"

 Oana Pantazi
.

Cristi Borcea a reușit anul acesta un record… Omul de afaceri se află la mare alături de Valentina Pelinel, de Mihaela, fosta lui soție, și alături de 6 dintre copiii lor! Iar relația dintre cele două femei din viața lui este cum nu se poate mai bună!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cristi Borcea, în pofida faptului că are un renume de cuceritor, a știut întotdeauna să-și țină familia aproape, iar femeile din viața lui sunt în relații bune. Drept dovadă, anul acesta, omul de afaceri își petrece vacanța alături de Valentina Pelinel și cei trei copii ai lor, dar și de Mihaela Borcea, prima lui soție, și cei trei copii proveniți din căsnicia lor.

One big happy family, cum s-ar spune, asta cu atât mai mult cu cât cele două femei din viața afaceristului, Valentina și Mihaela, par a se înțelege atât de bine, încât stau și la plajă împreună!

Citește și: Secretele Taniei Budi la 52 de ani! La ce trucuri de înfrumusețare apelează și ce mănâncă pentru a se menține în formă: „Mă plac mai mult acum decât în urmă cu 30 de ani”/ EXCLUSIV

O familie mare și fericită

Mihaela Borcea a venit însoțită de logodnicul ei, Sorin Rap și de copiii lui Cristi Borcea, gemenii Melisa şi Antonio şi fiul cel mare, Patrick, în timp ce fostul acționar de la Dinamo se află la mare alături de Valentina Pelinel, gemenele Raisa Maria şi Indira Maria, şi de băieţelul cel mare, Milan.

Dat fiind că, anul acesta, pandemia le-a stricat tuturor planurile de vacanță, omul de afaceri a preferat să-și petreacă vacanța în țară, așadar și-a adus toată familia la mare, în stațiunea Olimp, unde deține un hotel în care s-au cazat cu toții. Mai mult, cele două femei din viața lui Cristi Borcea stau împreună chiar și la plajă, acestea fiind surprinse recent de paparazzii click una lângă alta pe plajă, dovadă că Cristi Borcea știe perfect să-și managerieze nu doar afacerile, ci și relația de familie.

Citește și: De ce nu a făcut Marcel Pavel cununia religioasă, în 28 de ani de căsnicie: „Încă nutresc sentimentul că o să facem cândva şi acest pas în fața lui Dumnezeu”/ EXCLUSIV

colaj-borcea-mihaela-pelinel-1colaj-borcea-mihaela-pelinel-1

Împreună și în afaceri, și la plajă

De altfel, cea care se ocupă de afacerea de la Olimp este Mihaela, în timp ce în sarcina Valentinei Valentina sunt aqua-park-urile din Bucureşti, Magic Summer Waves – Ştrand Moghioroş şi Magic Place din Crângaşi.

'Mihaela este loială, muncitoare, Valentina este loială, muncitoare, totul este consens. Interesele sunt comune, sunt copii la mijloc, cu toții trebuie să ne înțelegem. Împreună suntem puternici și trebuie să fim o familie. Vedeți cum e viața acum, de nu mai știi ce se poate întâmpla mâine, așa că de ce să nu trăim frumos, să fim uniți, mai ales când avem copii minunați?!', a explicat Cristi Borcea într-un interviu recent pentru Libertatea.

Citește și: Lidia Buble a fost victima bullying-ului, dar nu are complexe și nu vrea sub nicio formă să se opereze: „Mă simt nemaipomenit în pielea mea”/ EXCLUSIV

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton