Cristi Borcea a spus motivul pentru care ar divorța de Valentina Pelinel: "Nu poate să... pentru asta am ajuns la două divorțuri"

 Radulescu Ruxandra
.

Cristi Borcea a spus motivul pentru care ar divorța de Valentina Pelinel. Cristi Borcea și Valentina Pelinel formează una dintre cele mai trainice familii din showbiz, alături de cei trei copii ai lor. Fostul acționar Dinamo a mai fost căsătorit de două ori și a mai avut o relație cu o avocată, din care au mai rezultat în total șase copii. Valentina Pelinel se pare că este cea care a reușit să-l păstreze alături. Cristi Borcea a mărturisit, fără menajamente, ce l-ar face să o părăsească și pe actuala soție, Valentina Pelinel.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cristi Borcea a spus motivul pentru care ar divorța de Valentina Pelinel. Cristi Borcea 53 de ani, și Valentina Pelinel, 42 de ani, s-au căsătorit în 2018, în timp ce afaceristul se afla în închisoare. După ce a fost eliberat, cuplul și-a întemeiat o familie, iar împreună au trei copii. Cristi Borcea a mai fost căsătorit de două, ori cu Mihaela Borcea și modelul Alina Vidican, însă ambele mariaje au fost sortite eșecului. Fostul acționar Dinamo a declarat recent într-un interviu că dintotdeauna a pus fotbalul pe primul loc și nicio femeie din viața lui nu i-ar putea impune să facă altfel.

images-2-1images-2-1

Cristi Borcea a spus motivul pentru care ar divorța de Valentina Pelinel

Cristi Borcea a mărturisit că și-a dedicat întreaga viața pasiunii sale pentru fotbal și a riscat totul în numele sprotului cu balonul rotund. Fostul acționar Dinamo a menționat că orice s-ar întâmpla fotbalul este pe primul loc și a menționat că nicio soție nu i-ar putea impune să renunțe. Borcea a mai adăugat că o astfel de mentalitate din partea sa a dus la divorțul de fostele soții și ar pune capăt oricărei relații cu vreo femeie.

Citește și: Cum a început relația dintre Valentina Pelinel și Cristi Borcea. Ce relație are afaceristul cu familia ei: „Am ales să urmez calea inimii’ / EXCLUSIV

Citește și: De ce și-au separat Valentina Pelinel și Cristi Borcea bunurile înainte de căsătorie: „Cristi este un om valoros. Pe plan financiar…’ / EXCLUSIV

Citește și: Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la slujba de Paștele Catolic. Prima Doamnă a României a atras toată atenția

Citește și: Anamaria Prodan i-a transmis un mesaj neașteptat lui Laurențiu Reghecampf, de ziua lui onomastică. Ce fotografie a postat impresara: „Să trăiți…'

Nu poate să-mi impună mie vreo femeie sau soția mea așa ceva. Fotbalul e viața mea, a fost înaintea soțiilor, familiilor, copiilor. Pentru asta am ajuns și la două divorțuri și la o operație pe cord deschis la 41 de ani. Pe lângă detenție, cinci ani și jumătate. Fotbalul e viața mea', a declarat vedeta, la Antena Sport.

Care-i secretul mariajului dintre Valentina Pelinel și Cristi Borcea

Cristi Borcea este de obicei foarte discret în ceea ce privește relația cu soția sa, Valentina Pelinel. Afaceristul a mărturisit care sunt calitățile pe care le admiră cel mai mult la partenera și care este cheia mariajul armonios dintre ei.

„Cel mai important este să fii fericit și împăcat cu tine și să ai liniștea pe care o am eu cu Valentina, să mergi de drag acasă, să poți să stai… Dau un exemplu. Eu stau câte 3-4 ore în fiecare seară pe terasă și dezbatem toate problemele, este foarte important, mai ales pentru oamenii care stau în stres, pentru că am și eu peste 2000 de oameni, am societăți, conduc, trebuie să asigur salarii, credite. Acasă trebuie să mă delimitez de tot și să găsesc starea necesară.

Mi-a ajutat Dumnezeu de am găsit-o pe Valentina, mai bine mai târziu decât niciodată. Și mi-am găsit femeia care îmi dă și liniște, și putere, și înțelegere, este extraordinar de pozitivă.

Cea mai de încredere, cea mai frumoasă și cea mai deosebită femeie din lume‘, a spus Cristi Borcea în cadrul podcastului Fiță cu Adiță.


FOTO: facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton