CRBL se mută înapoi în România, după ce a locuit 6 ani în Spania: "Am proiecte"

 Raiciu Adriana
.

CRBL se mută înapoi în România, după ce a locuit 6 ani în Spania. CRBL și-a vândut toate proprietățile din România, și-a luat familie și s-a mutat în Spania, unde a locuit timp de șase ani. Artistul vrea să facă o schimbare acum și a decis să se întoarcă în țară. Iată declarațiile făcute de fostul concurent de la Survivor despre revenirea în România.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

CRBL a decis să-și ia familia și să se mute în Spania. De mai bine de șase ani de zile, cântărețul își trăiește visul alături de soția și fiica sa. Totuși, se pare că îndrăgitul cântăreț a decis să facă o nouă schimbare și este decis să revină în țară, după o discuție avută în familie.

crblcrbl

Fostul concurent de la Survivor România s-a interesat deja cum de școală pentru fiica sa, dar și despre testele speciale pe care aceasta va fi nevoită să le dea, întrucât sistemul din Spania este diferit. De asemenea, a subliniat cu ce se va ocupa și Elena, soția lui, la întoarcerea în România. Iată declarațiile făcute de artist!

Citește și: CRBL a încercat să se împace cu Oase. Ce răspuns a primit:'Înseamnă că nu e momentul'

Citește și: Ce va face CRBL cu banii câștigați la Survivor:„Am să investesc în…’/ EXCLUSIV

Citește și: Răsturnare de situație. Armin Nicoară și Claudia Puican nu s-au căsătorit, de fapt:’Nu mai putut…’

Citește și: Laura Cosoi, primele declarații despre botezul fiicei sale, Lara:„Vrem să fie aceeași biserică, același preot

CRBL se mută înapoi în România, după ce a locuit 6 ani în Spania

În urmă cu ceva timp, CRBL și-a luat familia și a decis să se mute în Spania. La vremea respectivă, artistul a fost nevoit să-și vândă toate proprietățile din România, pentru a face acest pas. Timpul a trecut, însă acum a decis că este momentul să revină în țară.

Recent, fostul concurent de la Survivor a mărturisit că a luat decizia de a reveni în România, după o discuție avută cu familia sa. Astfel, din luna septembrie, o să facă schimbarea.

Azi-noapte am stat și am făcut ședință de familie și azi-dimineață am luat decizia de a reveni pe plaiuri mioritice. Din septembrie, suntem din nou în țară. Vreau să fac muzică, am niște proiecte. Vreau să continui ce am început, că mai am de spus și de arătat', a declarat CRBL la PRO TV.

Fiica artistului urmează să fie înscrisă la o școală din România și va fi nevoită să dea niște teste speciale, întrucât sistemul de învățământ din Spania este diferit.

„Am făcut demersurile. Astăzi a avut un test, să vadă la ce nivel este. Am fost la școală cu ea și a trebuit să-i facă un test de evaluare, să vadă unde o încadrează. Se întoarce la aceeași școală', a spus CRBL despre fiica lui în vârstă de 12 ani.

Totodată, fostul concurent de la Survivor a mai adăugat faptul că soția lui își va deschide o școală de dans și pentru o perioadă vor luci în chirie.

sursă foto- Facebook, Instagram, captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton