Crăciunul în familia lui Sore. Cântăreaţa vrea să creeze o sărbătoare de basm pentru Erin, fiica sa

 Pirvu Cristina
.

Crăciunul se apropie cu paşi repezi. Artista Sore Mihalahe vorbește despre amintirile pe care vrea să I le creeze fiicei sale Erin, în vârstă de aproape trei ani.    

Fermecată de sărbătoarea Crăciunului, Sore are multe amintiri frumoase legate de această perioadă a anului, iar de când a devenit mămică își dorește să păstreze cât mai multe din tradițiile de familie.

'Părinții mei au un dar de a înfrumuseța orice! În copilărie, încă de la 1 Decembrie, casa era frumos decorată, iar eu anul acesta am făcut și eu la fel. Crescând cu atâtea amintiri frumoase, îmi doresc să îi creez și eu lui Erin magie. E foarte încântată și așteaptă să vină Moșul, a pregătit poezii și cântece. Acum că o avem și pe Erin, sărbătoarea e și mai fastuoasă, ea desface cadouri trei zile la rând', a spus Sore la CulTOUR', emisiunea prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Sore și iubitul ei trăiesc o frumoasă poveste de dragoste

Viața artistei Sore s-a schimbat complet de când l-a întâlnit pe iubitul ei, dar și de când a devenit mamă pentru prima dată. Cântăreața a dezvăluit cine este persoana care a făcut ca ei doi să fie împreună, dar a vorbit și despre fericirea pe care o simte de o lungă perioadă de timp.

Chiar dacă este într-o agitație continuă, Sore iubește ceea ce face și în acest mod reușește să îmbine toate lucrurile pe care le are de făcut și să aibă timp și pentru familia ei. Artista a povestit cine este persoana care i-a aranjat o întâlnire cu Mircea Julean. Alina Eremia este cea care a pus la cale totul și s-a asigurat că prietena ei va fi pe mâini bune.

Foto: Facebook, PR

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton