Courteney Cox a primit o stea pe Walk of Fame. Ce mesaj emoționant i-a transmis Jennifer Aniston: "Te iubim..."

 Dumitrache Laura
.

Courteney Cox, actrița din serialul de comedie „Friends”, a primit o stea pe Aleea Celebrităților de la Hollywood. Îndrăgita actriță a intrat în rândul vedetelor care dețin o stea pe Walk of Fame. Vedeta a fost susținută de colegele ei din serial, Lisa Kudrow și Jennifer Aniston.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Courteney Cox se numără printre cele mai cunoscute și apreciate actrițe de la Hollywood. A devenit celebră odată cu apariția serialului de comedie „Friends' care a cunoscut un succes în întreaga lume. În vârstă de 58 de ani, Courteney Cox este extrem de fericită că a primit o stea pe Walk of Fame.

Courteney Cox Honored With Star On The Hollywood Walk Of FameCourteney Cox Honored With Star On The Hollywood Walk Of Fame

Courteney Cox a fost susținută de colegele ei, actrițele Jennifer Aniston și Lisa Kudrow. Actrița a renunțat la liceu pentru o carieră în modelling. S-a făcut remarcată în videoclipul piesei „Dancing in the Dark”, a lui Bruce Springsteen, iar debutul pe marele ecran a avut loc în 1987, în thrillerul „Down Twisted”.

Citește și: Jennifer Aniston, Courteney Cox şi Lisa Kudrow, petrecere la 15 ani de la finalul FRIENDS. Cum arată „colegele de apartament' acum, la 50+

Citește și:O mai ții minte pe Monica, din serialul Friends? Cât de mult au schimbat-o operațiile estetice pe Courtney Cox: „Să îmbătrâneşti nu este cel mai uşor lucru”

Citește și:Oreste și soția lui s-au înșelat reciproc, în cei 27 de ani de căsnicie: „Lili și-a găsit un amant, eu, o doamnă bine…”

Citește și:Alice Peneacă este însărcinată: „Echipa noastră se mărește”. Fosta soție a lui Bobby Păunescu, primele imagini cu burtica de gravidă

Courteney Cox a primit o stea pe Walk of Fame

Courteney Cox, 58 de ani, a intrat în rândul vedetelor care dețin o stea pe Aleea Celebrităților de la Hollywood. Actrița a primit o stea pe Walk of Fame și a fost susținută de colegele ei din serialul Friends, Jennifer Aniston și Lisa Kudrow.

Vedeta a declarat că se mândrește cu faptul că fostele ei colege îi sunt, în continuare, cele ami bune prietene. Courteney a devenit celebră după ce a interpretat-o pe Monica, în serialul Friends.

Jennifer Aniston, mesaj emoționant pentru Courteney Cox

Jennifer Aniston și Lisa Kudrow i-au fost alături prietenei și colegei lor Courteney Cox în unul dintre cele mai speciale momente din viața sa. Actrița a primit o stea pe Walk of Fame, iar Aniston și Kudrow au ținut un discurs în onoarea prietenei lor. „Sunt prietene minunate și sunt familia mea, așadar m-am simțit confortabil. Sunt susorile mele. Vă iubesc atât de mult și este atât de drăguț că ați venit și m-ați susținut, așa cum o faceți atât de des în privat', a declarat Courteney Cox pentru People, după ce a auzit discursurile lui Aniston și Kudrow.

Jennifer Aniston i-a trasmis prietenei sale un mesaj emoționant. „Suntem foarte onorate să fim aici astăzi pentru tine ca foste colege, prietene și familia ta, surorile tale. Și asta s-a întâmplat pentru că ne știm de foarte mult timp. Să fii prieten cu Courteney înseamnă să fii familia lui Courteney. Este responsabilă pentru asta. Încă din momentul în care ne-am cunoscut, a fost imediat caldă, iubitoare, interesată să știe totul despre tine', a afirmat Jennifer Aniston.


Lisa Kudrow: „Ești definiția unei ființe umane frumoase”

Lisa Kudrow i-a transmis și ea un mesaj prietenei sale, Courteney Cox. Actrița i-a spus acesteia că este mândră pentru că s-au cunoscut și au o relație frumoasă de prietenie. „Courteney, vream doar să îți spunem că suntem foarte foarte mândre că te cunoaștem. Ești definiția unei ființe umane frumoase, talentate, bună și decentă. Și îți mulțumim că ne îmbogățești viețile', a precizat Lisa Kudrow. În încheiere, Jennifer Aniston a mai transmis un scurt mesaj.

„Și ca fani, vrem să îți mulțumim că ne faci să râdem. Văzându-te pe ecran, dar și în viața de zi cu zi, ești una dintre cele mai amuzante persoane de pe planetă. Nimic nu mă face mai fericită decât o glumă de-a lui Courteney. Îți mulțumesc că ne îmbogățești viețile cu munca ta. Suntem foarte mândre de tine, te iubim', a mai adaugat actrita.

Sursa foto: Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton