Costin Mărculescu a murit! Actorul a fost găsit decedat în casă, în cadă!

 Dana Enache
.

Actorul Costin Mărculescu a murit. Actorul a fost găsit decedat în casă, astă seară, în jurul orei 00.00, de o echipă de descarcerare. Artistul devenit cunoscut grație rolului din fimul legendar Liceenii ar fi împlinit 51 de ani pe data de 29 iunie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Anuțul morții lui Costin Mărculescu a fost făcut în urmă cu doar câteva momente, la emisiunea Extra Night Show, prezentată de Dan Capatos, la Antena 1.

Vecinii au sesizat dispariția lui și au apelat la ajutorul presei, pentru a elucida cazul. Costin Mărculescu nu mai ieșise din casă, de trei zile, iar vecinii au fost alertați de urletele câinelui pe care actorul obișnuia să-l scoată la plimbare de mai multe ori pe zi.

Un caz cutremurător, care ne duce cu gândul la Cristina Țopescu, cea care a avut un sfârșit asemănător. Și în cazul lui Costin, și în cazul regretatei jurnaliste, câinii au fost cei care au dat de veste vecinilor că este ceva în neregulă cu stăpânii lor…

Costin Mărculescu a murit la vârsta de 50 de ani. Actorul nu era într-o situație prea bună în ultima perioadă.

„Un vecin mi-a spus că de 3-4 zile nu a mai fost văzut, el era obișnuit să plimbe câinele, dar nu a mai fost văzut de vecini. S-a spart o țeavă de apă caldă și i-a inundat pe toți, el stând la etajul 8. El locuia aproape de casa Clejanilor, iar vecinii m-au rugat să apelez la 112, pentru a anunța, a declarat Horațiu Tudor, reporter al emisiunii”, a declarat Horațiu Tudor, reporter al emisiunii.

Costin Mărculescu a muritCostin Mărculescu a murit

Costin Mărculescu a murit: avea probleme cu inima

Mara Bănică se pare că este ultima persoană care a vorbit cu Costin Mărculescu, înainte să moară. „Am vorbit cu el în pandemie, nu era bine… Acum câțiva ani chiar am chemat SMURD-ul, pentru el. Lăsase numărul meu și al lui Pepe. L-am întrebat atunci ce s-a întâmplat, de ce a lăsat numerele noastre, și a spus că vrea să fie înmormântat de noi. Tatăl lui trăiește, este mai în vârstă. Are și o soră, trebuie vorbit cu familia, să îi ajutăm. Nu cred că a fost vorba despre sinucidere, el a avut o depresie când și-a pierdut toți banii și nu și-a mai revenit. Era hipertensiv, trebuia să ia medicamente toată viața. Eram de față când i-a zis medicul asta”, a declarat Mara Banică, la emisiunea lui Dan Capatos.

Costin Mărculescu a murit în cadă, în propria casă. Pe 29 iunie, actorul urma să-și sărbătorească ziua de naștere. Vestea a venit ca un șoc pentru toți cei care l-au cunoscut.

Oana Roman și Mara Bănică sunt în stare de șoc, atunci când au aflat că prietenul lor s-a stins din viață. Costin Mărculescu lucra la o carte pe care voia să o lanseze în emsiunea lui Dan Capatos, Xtra Night Show.

Citește și: Cine este Mara Bănică.Jurnalista are un trecut tumultuos

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton