Costin Craioveanu vrea să devină din nou tată, după ce a divorțat de Mihaela Cernea și s-a recăsătorit: „Vrem să ne mărim familia, vreo zece copii”

 Radulescu Ruxandra
.

Costin Craioveanu vrea să devină din nou tată, după ce a divorțat de Mihaela Cernea și s-a recăsătorit. Fostul partener al Mihaelei Cernea s-a recăsătorit la începutul acestui an cu o tânără pe nume Ada, iar cei doi au deja gânduri serioase de a-și extinde familia. Costin Craioveanu are numai cuvinte de laudă la adresa noii sale partenere și a mărturisit că vrea să aibă cât mai curând un copil cu aceasta. Pictorul s-a recăsătorit la începutul acestui an și este foarte fericit alături de noua sa parteneră.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Costin Craioveanu vrea să devină din nou tată, după ce a divorțat de Mihaela Cernea și s-a recăsătorit. Fostul Mihaelei Cernea s-a recăsătorit la începutul acestui an și este foarte fericit alături de Ada, noua sa soție. Craioveanu a divorțat de Mihaela Cernea, solista de la Class, după 21 de ani de căsnicie, în toamna anului trecut. Cântăreața și Costin Craioveanu au doi copii împreună, și, recent, fostul partener al vedetei a anunțat că vrea să aibă copii și cu actuala sa soție. Iată ce a declarat Costin Craioveanu despre venirea pe lumea a copilului.

ptmwmczoyxnoptq3nmi2n2q0zwjhm2i4zwuyywu1owfjngfimjewy2ew.thumb_ptmwmczoyxnoptq3nmi2n2q0zwjhm2i4zwuyywu1owfjngfimjewy2ew.thumb_

Costin Craioveanu vrea să devină din nou tată, după ce a divorțat de Mihaela Cernea și s-a recăsătorit

Costin Craioveanu vrea a găsit dragostea în brațele unei tinere, pe nume Ada, care a devenit foarte rapid soția acestuia. Cei au în plan extinderea familiei și vor să aibă un copil cât mai curând.

„Soția mea este o răsfățată. Ne dorim de la anul acesta multă sănătate și noroc. Vrem să ne mărim familia, să avem vreo zece copii. Nu ai văzut cât este pensia alimentară? S-a făcut patru milioane de lei (n.r – 400 lei), deci la zece copii care ar urma să îi avem vom primi 4.000 de lei pe lună. Nu știu când o să apară bebelușul, acum cum o vrea Dumnezeu, El decide! Dar dacă este să vină repede noi îl așteptăm', a declarat Costin Craioveanu pentru Click!.

Citește și: În ce relații au rămas Costin Craioveanu și Mihaela Cernea, la trei luni de la divorț: „Stăm la două străzi distanță. Ne mai intersectăm”

Citește și: Anca Badiu reacționează după ce Costin Craioveanu s-a recăsătorit: „Inima lui este tot la Mihaela Cernea'

Citește și: De ce nu mai vorbesc Șerban Huidu și Mihai Găinușă, de fapt: „Frustrări sunt multe. Îmi lipsește de când a plecat'

Citește și: „M-am gândit că ar fi trebuit să reacționez în fața ei. M-a afectat foarte mult”. Dan Alexa, dezvăluiri surprinzătoare despre pumnul încasat de la Anamaria Prodan, acum 4 ani

Costin Craioveanu: „Soția mea este o femeie serioasă”

Fostul soț al Mihaelei Cernea, Costin Craioveanu, a evitat să facă o comparație între actuala soție și fosta parteneră, Mihaela Cernea, întrucât ambele femei au un rol important în viața lui.

Soția mea este o femeie serioasă, care mă iubește! Nu am spus că Mihaela este sau a fost neserioasă, eu m-am referit, atunci când m-ai întrebat doar la soția mea, nu la fosta, nu am făcut vreo comparație anume', a conchis pentru Click!, Costin Craioveanu.

Costin Craioveanu susține că anumite persoane i-au distrus căsnicia cu Mihaela Cernea

Mihaela Cernea a fost cea care a depus actele de divorț, în luna martie a anului trecut, la Judecătoria Sectorului 5 din București. Craioveanu a anunțat despărțirea pe rețelele de socializare.

„Custodie comună, ne ocupăm ambii de copii. Stăm unii lângă alții, nu avem nicio… suntem civilizați', anunța fostul partener, Costin Craioveanu la acea vreme.

Mihaela Cernea și Costin Craioveanu au fost căsătoriți timp de 18 ani și au doi copii, pe Leon, în vârstă de 17 ani, și pe Leia, în vârstă de 14 ani. Craioveanu a susținut la un moment dat că mariajul său cu artista a fost destrămat de intervenția anumitor persoane.

Azi, 29 septembrie 2022… Cea mai frumoasă familie din România s-a destrămat, azi, din cauza unor țărănoi de pe Sălăjean! Asta e viața… tot timpul voi avea grijă de ei', anunța fostul soț al Mihaelei Cernea, potrivit Click.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton