Cosmina Păsărin susține că a găsit leacul pentru boala incurabilă de care suferă

 Oana Pantazi
.

Boală autoimună, ereditară și incurabilă, psoriazisul afectează în jur de 3% din populație și nu-și alege victimele – om obișnuit sau vedetă, această afecțiune lovește fără milă exact când te aștepți mai puțin. Una dintre victimele ei este și Cosmina Păsărin, dar, se pare, vedeta a găsit soluția…

 

 

Această afecțiune, nemolipsitoare, este din păcate, extrem de inestetică, producându-le celor care suferă de ea nenumărate neajunsuri, unul dintre ele fiind respingerea socială, ca atare, cei mai mulți oameni încearcă să ascundă semnele bolii, nu întotdeauna cu succes, pentru că psoriazisul se localizează de multe ori în zone vizibile ale corpului. Printre cei care suferă de această boală se numără și Cosmina Păsărin, care a povestit la matinalul de la Antena Stars despre problemele cu care se confruntă.

 

Cosmina afirmă că, din acest motiv, în ultimii ani s-a ferit să-și expună podoaba capilară, preferând să poarte în permanență ceva pe cap în timpul aparițiilor sale publice, deși părul era unul dintre atuurile sale principale. „Am o boală de piele şi nu am voie să merg la solar. La soare pot sta, dar cu limită, şi-n anumite intervale orare. O am de doi ani. Nu ştie nimeni despre asta şi nici nu-mi place să vorbesc despre suferinţa mea, dar, din păcate, n-o să scap niciodată de ea. M-am pricopsit cu ea”, declară Cosmina.

 

În pofida diagnosticului medicilor, Cosmina nu s-a dat bătută și a început lupta cu această afecțiune, îngrijindu-și pielea cu multă atenție  ̶  folosește ulei de bebeluși sau de măsline pe pielea udă, pentru că este emolient și nici nu pătează hainele  ̶  și luându-și tratamentul recomandat. Vedeta declară: „Deşi această boală e incurabilă, eu m-am vindecat”, apoi adaugă cu umor: „Am luat tratament, dar m-am tratat şi cu o săptămână de vacanţă în Vama Veche”. Cei ce suferă de această afecțiune în primul rând ar trebui să se ferească de momentele stresante; se pare că stresul este unul dintre factorii declanșatori sau care reactivează boala.

 

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton