Cosmin Natanticu, despre participarea la Asia Express: "Două mari greșeli am făcut"

 Dumitrache Laura
.

Cosmin Natanticu a făcut pereche cu soția sa la Asia Express. Cei doi au luptat, au râs, au plâns și au avut parte de momente de neuitat. Actorul a vorbit despre experiența trăită la Asia Express, declarând că a făcut două mari greșeli când a acceptat să participe în acest concurs. Despre ce este vorba?

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cosmin și Eliza Natanticu formează una dintre cele mai apreciate echipe de la Asia Express. Concursul se apropie de final, iar telespectatorii sunt nerăbdători să afle care este echipa câștigătoare de la Asia Express, sezonul 4. Celebrul actor a vorbit despre experiența trăită în show, făcând mărturisiri surprinzătoare.

Echipa NatanticilorEchipa Natanticilor

Asia Express, sezonul 4 se apropie de sfârșit. Cosmin și Eliza Natanticu se numără printre concurenții emisiunii de la Antena 1. Luni, 22 noiembrie o echipă va părăsit competiția. Până în acest moment, în cursa pentru marele premiu au rămas patru echipe: Cosmin și Eliza Natanticu, Mihai Petre și Elwira, Lidia și Estera Buble și Cuza și Emi.

Citește și: Motivul pentru care Cosmin Natanticu de la Asia Express s-a căsătorit la 38 de ani:”I-am dat inelul să nu plece nicăieri”

Citește și: De ce au făcut Eliza și Cosmin Natanticu o criză de nervi la Asia Express: „Nu mai pot!”

Citește și: Finala Asia Express sezonul 4.Echipele se simt în mare pericol

Citește și: Concurenții de la Asia Express gătesc la Chefi la Cuțite.Imagini în premieră

Cosmin Natanticu: „Sunt praf”

Cosmin și Eliza Natanticu au decis să participe în competiția Asia Express. Cei doi și-au testat relația, răbdarea, dar și cu cunoștințele dobândite de-a lungul anilor, având în vedere că s-au confruntat cu numeroase situații neprevăzute. Cu toate astea, Cosmin Natanticu susține că a făcut câteva greșeli esențiale când a decis să se înscrie în emisiune.

„Două mari greșeli am făcut când m-am hotărât să merg în Asia Express. Unul a fost că am plecat cu soția și al doilea a fost că n-am ascultat de ea când mi-a spus să ne pregătim și să învăț engleza.Sunt praf, nu știu nicio limbă străină. Ea a vrut să fie mai catolică decât Papa, știa că mergem în prima țară în Turcia și s-a apucat să învețe turca. Nebuna!', a povestit Cosmin Natanticu la Antena 1, potrivit Libertatea.ro.

Ce i-au uimit pe Cosmin și Eliza Natanticu la Asia Express

Cei doi sunt împreună de mulți ani și formează un cuplu frumos și apreciat de multă lume. Cu toate că s-au certat din când în când, Eliza și Cosmin Natanticu au găsit mereu o cale de împăcare, demonstrând că relația lor este una extrem de puternică. Aceștia au recunoscut că planurile pe care și le-au făcut de acasă nu s-au potrivit cu cele din emisiune, dar au găsit până la urmă o strategie pentru a rezista.

De strategii aș spune că nu am dus lipsă. Ba chiar dimpotrivă. Deși ne-am spus că poate ar fi mai bine să nu pornim cu prejudecăți. Așa că nu voi spune că am plecat din București chiar cu mâinile și mintea goală. Numai că o dată ajunși la fața locului am constatat repede că lucrurile sunt diferite. Și am decis din mers că e cazul să aplicăm o altă strategie. Așa am ajuns la formula și ce-o ieși, o ieși!', a spus Eliza Natanticu pentru Playtech.ro.

Cu cine trebuia să meargă Cosmin Natanticu la Asia Express

Deși cei doi se înțeleg foarte bine, producătorii emisiunii aveau alte planuri pentru ei. Cosmin Natanticu trebuia să participe în emisiune cu altă persoană, dar actorul a preferat să o ia alături pe soția sa. În cadrul unui podcast, Cosmin a dezvăluit că trebuia să meargă cu Viorel Dragu sau Costel Bojog, doi dintre colegii săi. Astfel, Cosmin Natanticu a refuzat propunerea producătorilor și a decis să meargă împreună cu soția sa, Eliza.

„Eu mi-am dorit atât de mult să se întâmple o chestie de asta, încât am spus că mă bucur când ajung acolo. Mi s-au promis lucruri și nu s-au mai întâmplat. Nu am vrut să mă bucur, pentru că îmi era frică că se poate întâmpla ceva neprevăzut’, a spus Eliza.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton