Corneliu Botgros, despre fiica pe care tatăl lui o are cu Ana Dabija: "E o realitate pe care nu pot să o neg..."

 Dumitrache Laura
.

Fiul lui Nicolae Botgros a povestit cum a aflat că tatăl său are o fiică cu artista Ana Dabija. Corneliu Botgros este fiul cântărețului din căsnicia cu regretata Lidia Bejenaru. Recent, acesta a făcut declarații surprinzătoare despre relația extraconjugală pe care Nicolae Botgros a avut-o cu Ana Dabija.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Nicolae Botgros a avut o idilă cu Ana Dabija, în timp ce era căsătorit cu Lidia Bejenaru. Fiul său, Corneliu Botgros, 46 de ani, a vorbit pentru prima dată despre sora sa vitregă, fiica lui Nicolae Botgros și a Anei Dabija. Acesta nu îl judecă pe tatăl său pentru că a avut o relație amoroasă cu o altă femeie, deși era căsătorit cu mama sa.

corneliu botgroscorneliu botgros

Multă lume l-au condamnat pe Nicolae Botgros după ce s-a aflat de relația lui cu Ana Dabija. Chiar și așa, Corneliu, fiul său, l-a sprijnit și a fost mereu lângă el. Acesta consideră că nu are niciun drept să își judece tatăl. Cu toate astea, fiul artistului recunoaște că i-a fost greu cu ideea că are o soră vitregă.

Citește și: Anișoara Dabija regretă că a avut o relație cu Nicolae Botgros, în timp ce era căsătorit cu Lidia Bejenaru:„I-am greșit și-mi pare rău'

Citește și:În ziua nunții sale, fiul lui Nicolae Botgros a mers la mormântul mamei.Imagini emoționante

Citește și:Volodimir Zelenski, după ce Polonia a fost lovită de rachete rusești:”Teroarea nu se limitează la granițele noastre”

Citește și:Constantin Codrescu a fost înmormântat cu onoruri militare. Fiica lui adoptivă a izbucnit în lacrimi:”M-ai lăsat singură”

Cum a reacționat fiul lui Nicolae Botgros când a aflat că tatăl său are o fiică cu Ana Dabija

Nicolae Botgros a fost căsătorit cu Lidia Bejenaru, având o căsnicie de mai bine de cinci decenii. Din păcate, artista s-a stins din viață anul trecut în urma unei boli necruțătoare. În urmă cu câțiva ani, Nicolae Botgros a avut o relație amoroasă cu Ana Dabija, deși era căsătorit cu Lidia. Din relația lor a rezultat o fată, iar acest lucru i-a șocat pe fanii artistului. Corneliu Botgros, fiul lui Nicolae Botgros din căsnicia cu Lidia Bejenaru, a vorbit despre momentul în care a aflat că are o soră vitregă.

Corneliu a ales să nu-și judece tatăl pentru alegerile făcute, deși i-a fost greu să accepte că are o soră vitregă.  „Despre această relație n-am știut absolut nimic! După ce a venit pe lume fetița noi am aflat cu toții că a născut Ana Dabija. Apoi, să se audă din stânga și din dreapta… N-am îndrăznit niciodată să-l întreb pe tata, e viața lui personală, el știe cel mai bine de ce s-a petrecut asta și ce l-a împins.El a venit cu precizarea că e fetița lui și că are și ceva probleme medicale din naștere, nu e un subiect de bucurie pentru el. Eu am acceptat situația, încă n-am consumat până la capăt acest fapt, că am o soră vitregă, dar respect decizia tatălui și nu e nimeni în măsură să-l judece.”, a declarat Corneliu Botgros într-un interviu pentru unica.md.

Corneliu Botgros: „Nu știu dacă vom avea conexiuni”

Deși Nicolae Botgros a avut o relație extraconjugală cu Ana Dabija, niciodată nu s-a pus problema divorțului de Lidia Bejenaru. Fiul artistului a acceptat că are o soră vitregă, dar nu știe dacă va avea o legătură strânsă cu ea.

„Am fost cu toții afectați, surprinși… după care am înțeles că sunt doar două variante: ori depășim momentul, ori se alege praful de familia asta. Dacă nu depășim momentul, pierdem tot ce avem. Sub nicio formă nu s-a pus problema divorțului.(…)Într-un final, da, am acceptat! E o realitate pe care nu pot s-o neg. Nu știu ce va fi în viitor, dacă vom avea conexiuni, e greu să dau un pronostic.(…) Nu-l condamn pe tata pentru nimic! Pentru mine este un om cu literă mare, întotdeauna mi-a oferit tot ceea ce este mai important. Nu pot să-l judec, nici ca bărbat, nici ca tată. Realitatea este asta! Să vedem ce va urma.”, a mai spus Corneliu Botgros.

Nicolae Botgros a devenit tată la 65 de ani

Nicolae Botgros a devenit tată pentru a doua oară la 65 de ani, după ce a avut o relație cu Anișoara Dabija. Fiica celor doi are patru ani, iar în urmă cu doi ani, artistul a vorbit despre ea. Deși a avut o idilă cu Ana, Nicolae Botgros nu a divorțat de soția sa și a fost alături de ea chiar și în ultimele sale clipe de viață.

„Înainte să se nască fiul meu, ni se spunea că este fată și eu mă bucurasem deja, îi găsisem și un nume, Cristina. Desigur că mi-am dorit și o fiică, toată viața, și uite că Dumnezeu până la urmă s-a gândit: Ăsta a muncit, a făcut lucruri frumoase, hai să-i dăm un cadou!

Vreau să spun că Nicoleta este sănătoasă, frumoasă, mă bucur de ea și Dumnezeu să-i dea sănătate! Zi de zi mai scoate câte un cuvânt nou, spune câte ceva și ne bucurăm', a declarat artistul.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton