Cornelia și Lupu Rednic împlinesc 30 de ani de când s-au cununat. Decizia luată de cei doi: "Noi suntem sătui de petreceri"

 Dumitrache Laura
.

Cornelia și Lupu Rednic formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi și-au reluat activitatea artistică după doi ani de pauză și au deja agendă plină de evenimente. În curând, Cornelia și Lupu Rednic vor împlini 30 de ani de căsătorie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

În luna octombrie, Cornelia și Lupu Rednic împlinesc 30 de ani de la căsătorie. Când și-au unit destinele, artista avea 17 ani, iar Lupu, 23 de ani. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste frumoasă, iar cu ocazia celei de-a 30-a aniversare a căsnicie lor, artiștii vor petrece în familie.

Cornelia si Lupu RednicCornelia si Lupu Rednic

Cornelia și Lupu Rednic cântă muzică populară de ani de zile, iar de Paște au numeroase evenimente programate. Anul acesta vor sărbători trei deceni de când și-au unit destinele și au spus cum vor sărbători acest eveniment special pentru ei doi.

Citește și: Cum arată Cornelia Rednic după ce a slăbit 33 kg prin înfometare.Și-a schimbat look-ul

Citește și: Ce dietă ține Cornelia Rednic. A slăbit 30 de kilograme:„Niciun tratament corporal nu fac'

Citește și: Anamaria Prodan, replică pentru Laurențiu Reghecampf în fața judecătorului, la procesul de divorț:„Uită-te la mine! Mă iubești de leșini!'

Citește și: Costi Ioniță, imagini de la Premiile Grammy 2022.A petrecut alături de Sean Paul și Shaggy

Cornelia și Lupu Rednic împlinesc 30 de ani de când s-au cununat

Cornelia și Lupu Rednic trăiesc o poveste de dragoste de 30 de ani. Cei doi vor împlini în luna octombrie trei decenii de când și-au unit destinele. Cei doi formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Recent, Cornelia și Lupu au vorbit despre marele eveniment care se apropie. Deși ei cântă la sărbători mari pentru alții, artiștii preferă discreția și se simt bine în sânul familiei.

'Noi împlinim 30 de ani de la căsătorie în luna octombrie. Nu facem petrecere și nici nu mergem la biserică, să ne reînnoim jurămintele cum fac alte persoane.

Să nu se înțeleagă că aș avea ceva cu aceștia, fiecare alege să facă așa cum consideră, însă noi nu intenționăm. Dacă ne-am cununat la biserică o dată, nu văd motivul pentru care am mai merge… Doar nu ne-am descununat!Noi suntem sătui de petreceri prin prisma meseriei noastre. Nici la zilele noastre de naștere nu am petrecut cu lăutari și de obicei petrecem cu puțină lume, cu finii sau cu părinții noștri.Nu vreau să supăr pe nimeni, dar noi marcăm evenimentele noastre frumos, în liniște. Ne întâlneam, povesteam… Fiecare face cum consideră, dar noi așa facem. Nu vreau să zică cineva că mă apuc și critic', a spus Cornelia Rednic pentru fanatik.ro

Cornelia și Lupu Rednic, secretul unei căsnicii fericite

Cornelia și Lupu Rednic se iubesc de mulți ani, iar multă lume s-a întrebat care este secretul relației lor. Interpreta de muzică populară a declarat că este foarte important să îl susții pe partenerul tău, chiar și în momentele neplăcute.

'Secretul căsniciei? Nu cred că există un secret decât că trebuie să-l tolerezi pe celălalt, să îl respecți, să fi om! Într-o prietenie nu e la fel? Și în prietenie este ca  într-o căsnicie.Mai pot fi prieteni doi oameni dacă nu se tolerează între ei? Trebuie să-l accepți pe celălalt așa cum este altfel nu faci treabă. Noi suntem diferiți, avem caractere diferite.Secretul… nu e niciun secret! Viața este cu bune și cu rele. Important este să treci peste ele cu maturitate și înțelepciune', a mai spus Cornelia Rednic.

Cuplul revine pe scenă după doi ani de pauză

Pandemia de coronavirus a fost o perioadă grea pentru mulți artiști, iar Cornelia și Lupu Rednic au fost nevoiți să ia o pauză vreme de doi ani. Acum, cei doi și-au reluat activitatea artistică și abia fac față programului încărcat. Chiar și așa, cuplul abia așteaptă să își încânte fanii cu muzica lor.

'Avem foarte multe evenimente anul acesta și la vară, și la toamnă. Abia așteptăm să revenim pe scenă. Până la urmă asta ne place să facem cel mai mult! E adevărat că avem și foarte mulți reprogramați din pandemie…', a mai spus interpreta de muzică populară.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton